Buzz

Η Marvel αποκαλύπτει το πρώτο θεαματικό τρέιλερ για το «Black Panther»

στα 10

H Marvel επεκτείνει το κινηματογραφικό της σύμπαν με μια ταινία αφιερωμένη σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες του κόμικ καταλόγου της.

Η Marvel αποκαλύπτει το πρώτο θεαματικό τρέιλερ για το «Black Panther»

Εκανε την πρώτη του εμφάνιση στο ενιαίο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel μέσα από το «Captain America: Civil War». Και τώρα έφτασε η ώρα να έρθει στο προσκήνιο με τη δική του ταινία, σηματοδοτώντας μια σπάνια περίπτωση μαύρου υπερήρωα που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Ο Τσάντγουικ Μπόζμαν είναι ο Black Panther, ή αλλιώς Τ’Τσάλα, ο οποίος διαδέχεται στο θρόνο τον δολοφονημένο πατέρα του και ηγέτη στο πανάρχαιο βασίλειο της Γουακάντα, έναν απομονωμένο, πλούσιο, αλλά και τεχνολογικά εξελιγμένο πολιτισμό της Αφρικής που για αιώνες παρέμενε κρυμμένος από τη Δύση, και αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να προστατεύσει την πατρίδα του από εχθρούς εντός κι εκτός της χώρας.

Διαβάστε ακόμη: «Professor Marston And The Wonder Women». Αυτή είναι η αληθινή ιστορία του δημιουργού της «Wonder Woman»

Black Panther 607

Black Panther 607

Συμπρωταγωνιστούν οι Μάικλ Μπ. Τζόρνταν («Creed»), Λουπίτα Νιόνγκ’ο («12 Χρόνια Σκλάβος»), Ντάνιελ Καλούγια («Get Out»), Ντανάι Γκουρίρα («The Walking Dead»), Αντι Σέρκις, Μάρτιν Φρίμαν, Αντζελα Μπάσετ και Φόρεστ Γουίτακερ, ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Ράιαν Κούγκλερ («Fruitvale Station», «Creed»).

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2018. Προς το παρόν μπορείτε να δείτε παρακάτω το τρέιλερ, το οποίο προδιαθέτει για μια αρκετά διαφορετική υπερηρωική ταινία, από ένα στούντιο που έχοντας καθιερωθεί με τους πιο γνωστούς χαρακτήρες του δείχνει πλέον έτοιμο να μας μυήσει σε πιο ανεξερεύνητες περιοχές του κόμικ καταλόγου της.


Διαβάστε ακόμη

Black Panther poster 607