Buzz

Ο Ζακ Σνάιντερ αφήνει το «Justice League» εξαιτίας μιας προσωπικής τραγωδίας

στα 10

Ο Τζος Γουίντον των «Avengers» και της «Buffy» θα αναλάβει τα συμπληρωματικά γυρίσματα και την ολοκλήρωση της ταινίας που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο του post production.

Ο Ζακ Σνάιντερ αφήνει το «Justice League» εξαιτίας μιας προσωπικής τραγωδίας

Ολα δείχνουν ότι το βάπτισμα του Τζος Γουίντον στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC Comics θα γίνει πολύ νωρίτερα από την προγραμματισμένη ταινία του για την «Batgirl». Δυστυχώς, όμως, ο λόγος δεν είναι καθόλου ευχάριστος.

Τόσο ο Ζακ Σνάιντερ, σκηνοθέτης του «Man of Steel» και του «Batman v Superman: Dawn of Justice», όσο και η σύζυγός του και παραγωγός της ταινίας, Ντέμπορα Σνάιντερ, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το επερχόμενο «Justice League» προκειμένου να αντιμετωπίσουν μια οικογενειακή τραγωδία.

Τον περασμένο Μάρτιο, η 20χρονη κόρη του ζεύγους, Οτομν, αυτοκτόνησε, και παρά τις αρχικές προθέσεις τους να συνεχίσουν να δουλεύουν, ο Ζακ και η Ντέμπορα Σνάιντερ συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην πίεση της ταινίας αυτές τις δύσκολες ώρες.

Διαβάστε ακόμη: Εχουμε επιτέλους την ταινία της DC που μας αξίζει; Οι πρώτες κριτικές για την «Wonder Woman» είναι εδώ

Zack Snyder 607

«Στο μυαλό μου, σκέφτηκα ότι θα ήταν καθαρτικό να γυρίσω στη δουλειά, απλά να θάψω τον εαυτό μου και να δω αν θα μπορούσα έτσι να συνεχίσω» δήλωσε ο Σνάιντερ στο Hollywood Reporter. «Οι απαιτήσεις αυτής της δουλειάς είναι πολύ έντονες. Σε καταλαμβάνουν απόλυτα. Και μέσα στους τελευταίους δύο μήνες συνειδητοποίησα… αποφάσισα να κάνω ένα βήμα πίσω από την ταινία για να μείνω με την οικογένειά μου, να μείνω με τα παιδιά μου, που πραγματικά με χρειάζονται. Περνούν όλοι δύσκολες στιγμές. Εγώ περνάω δύσκολες στιγμές».

«Ετσι έχουν τα πράγματα: Ποτέ δεν σχεδίαζα να το δημοσιοποιήσω. Σκέφτηκα ότι απλά θα έμενε στην οικογένεια, ένα προσωπικό ζήτημα, η προσωπική μας θλίψη την οποία θα αντιμετωπίζαμε. Οταν έγινε εμφανές ότι χρειάζομαι να κάνω ένα διάλειμμα, ήξερα ότι διάφορα σενάρια θα γεννιούνταν στο διαδίκτυο. Θα κάνουν ότι είναι να κάνουν. Η αλήθεια είναι ότι… αυτή τη στιγμή έχω σταματήσει να νοιάζομαι για τέτοιου είδους πράγματα».

Ο Τζος Γουίντον είχε ήδη επιστρατευθεί προκειμένου να γράψει μερικές συμπληρωματικές σκηνές και ο Σνάιντερ αποφάσισε τελικά να παραδώσει στα χέρια του και τη σκηνοθεσία τους, μαζί με την επίβλεψη για την ολοκλήρωση της ταινίας, που είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη