Buzz

Το «Justice League» ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του και ο Ζακ Σνάιντερ το γιορτάζει με ένα βίντεο από τα παρασκήνια

στα 10

Δράση, εκρήξεις, χαβαλές και πολύ... green screen κυριαρχούν στο σύντομο making of που δημοσίευσε ο σκηνοθέτης.

Flix Team
Το «Justice League» ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του και ο Ζακ Σνάιντερ το γιορτάζει με ένα βίντεο από τα παρασκήνια

Με έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι την κυκλοφορία του «Justice League» στις αίθουσες, τον Νοέμβριο του 2017, η Warner Bros κι ο Ζακ Σνάιντερ θα κάνουν ό,τι μπορούν για να αλλάξουν το κλίμα της απογοήτευσης που ακολούθησε το «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης».

Αυτή η σύναξη υπερ-ηρώων, με τον Batman και τη Wonder Woman να επιστρατεύουν συμμάχους ενάντια στην απειλή του Steppenwolf, φιλοδοξεί να αποτελέσει την απάντηση της DC Films στις αντίστοιχες ταινίες των «Avengers» της Marvel, και ήδη από το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε στο Comic-Con ο Σνάιντερ δείχνει τις προθέσεις του να κρατήσει όσα από τα υλικά της συνταγής του λειτουργούν και να προσθέσει άλλα που έλειπαν εντελώς από το σύμπαν του μέχρι τώρα, κυρίως το χιούμορ.

Δείτε ακόμη: O Μπάτμαν του Μπεν Αφλεκ έχει τίτλο και θα λέγεται «The Batman»

justice league 607

justice league 607

justice league 607

Η ταινία ολοκλήρωσε μόλις τα γυρίσματά της στην Αγγλία, και ο Σνάιντερ δημοσίευσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ένα βίντεο από τα παρασκήνια, το οποίο μας δίνει μια μικρή γεύση από το φιλμ, αλλά και από τις συνθήκες που επικρατούν στα γυρίσματα ενός τέτοιου μπλοκμπάστερ. Τουτέστιν, ιλιγγιώδης δράση, εκρήξεις, κασκαντέρ, green screen παντού (για τις ανάγκες των ειδικών εφέ) και οι πρωταγωνιστές Μπεν Αφλεκ, Τζέισον Μομόα, Γκαλ Γκαντότ και Εζρα Μίλερ να δείχνουν να το διασκεδάζουν. Ελπίζουμε κάτι από την ανάλαφρη αυτή ατμόσφαιρα να βρει το δρόμο της και στο τελικό αποτέλεσμα και να διαπεράσει τη συνήθη σοβαροφάνεια του Σνάιντερ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο, μαζί με το μήνυμα του σκηνοθέτη, ο οποίος ευχαριστεί το συνεργείο και το καστ του.


Δείτε ακόμη