Buzz

O Μπεν Αφλεκ έχει γράψει ένα σενάριο για μια σόλο ταινία του Batman. Επειδή μπορεί (και προφανώς έχει και χρόνο)

στα 10

Πληθαίνουν οι φήμες για ένα σενάριο που έχει γράψει ο Μπεν Αφλεκ για μια σόλο ταινία του Μπάτμαν.

O Μπεν Αφλεκ έχει γράψει ένα σενάριο για μια σόλο ταινία του Batman. Επειδή μπορεί (και προφανώς έχει και χρόνο)

Σύμφωνα με τον Πάτρικ Γουάιτσελ, συνιδρυτή της William Morris Endeavor που εκπροσωπεί τον Μπεν Αφλεκ, ο ηθοποιός που φόρεσε πρόσφατα την κάπα του Σκοτεινού Ιππότη έχει γράψει ένα σενάριο για μια ταινία του Μπάτμαν - προφανώς με σκοπό να την αναλάβει ο ίδιος και ως σκηνοθέτης.

Αυτή είναι η ταινία με τον τίτλο «The Batman» που γνωρίζαμε ότι υπάρχει ήδη από τον Ιούνιο του 2014 - διαβάστε αναλυτικά εδώ, χωρίς όμως να γνωρίζουμε πως ο Μπεν Αφλεκ είχε σκοπό να υπογράψει και το σενάριο της.

Δείτε ακόμη [Κανένας «Batman v Superman»! Ερχεται το «Lego Batman Movie»!](https://flix.gr/news/lego-batman-movie-first-look.html}

Batman v Superman: Dawn of Justice 607

Ο Γουάιτσελ αποκάλυψε πως ο Αφλεκ έχει υπογράψει για να εμφανιστεί τουλάχιστον στις δύο ταινίες «Justice League» (φανταζόμαστε και ένα πέρασμα από το «Suicide Squad»), ενώ η περίπτωση αυτής της σόλο ταινίας βρίσκεται εκεί έξω εδώ και καιρό.

Ο Αφλεκ από την πλευρά του - καταβεβλημένος τώρα πια από τις αρνητικές κριτικές που συγκέντρωσε το «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» - είχε δηλώσει με τη σειρά του πως ένα τέτοιο πρότζεκτ βρισκόταν σε παραγωγή, αλλά πως για την ώρα είναι συγκεντρωμένος στο να ολοκληρώσει το «Live by Night», μια διασκευή του best-seller του Ντένις Λεχέιν που σκηνοθετεί ο ίδιος.

«Συνηθίζω να ασχολούμαι με μια ταινία τη φορά. Οπότε, όταν τελειώσω με αυτή την ταινία, θα συγκεντρωθώ στην επόμενή μου και θα αποφασίσω τι θα ειναι.»

Δείτε ακόμη: