Buzz

H καλτ ταινία «Attack the Block» αποκτά σίκουελ

στα 10

Η ταινία του Τζο Κόρνις, που μας έκανε γνωστό τον Τζον Μπογιέγκα, αποκτά το πολυαναμενόμενό της σίκουελ μετά από 10 χρόνια.

H καλτ ταινία «Attack the Block» αποκτά σίκουελ

Οταν κυκλοφόρησε το 2011 η sci-fi κωμωδία του Τζο Κόρνις «Attack the Block», για μια ομάδα παιδιών στο Λονδίνο, με αρχηγό τον Μόσις του Τζον Μπογιέγκα, οι οποίοι προσπαθούν να σώσουν την γειτονιά τους από μια επίθεση εξωγήινων, η ταινία απέκτησε αμέσως ένα καλτ στάτους.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα ο Κόρνις διασκέδαζε τις φήμες για ένα σίκουελ το οποίο, για αρκετούς φανς, είχε αργήσει αρκετά να γίνει. Σύμφωνα με το Deadline το «Attack the Block 2» γίνεται επιτέλους πραγματικότητα για να βγει στις αίθουσες με τον Κόρνις να γράφει το σενάριο και να το σκηνοθετεί.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζον Μπογιέγκα δεν έχει πρόβλημα να παίξει το ρόλο του Τζέιμς Μποντ

attack the block 607

Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως ο Μπογιέγκα θα επιστρέψει στον ρόλο του, ενώ παραμένει άγνωστο εάν ο Νικ Φροστ και η Τζόντι Γουίτακερ, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν και στην πρώτη ταινία, θα κάνουν την εμφάνισή τους και στο σίκουελ. Τέλος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας, μιας και ο Κόρνις ήδη είναι απασχολημένος με την σειρά του Netflix «Lockdown», αλλά οι πηγές αναφέρουν πως δεν θα αργήσουν πολύ.