Buzz

Ο Τζον Μπογιέγκα δεν έχει πρόβλημα να παίξει το ρόλο του Τζέιμς Μποντ

στα 10

Θα το έκανε πολύ ευχαρίστως αλλά μόνο υπό έναν όρο - εάν την ταινία τη σκηνοθετούσε ένας συγκεκριμένος σκηνοθέτης.

Ο Τζον Μπογιέγκα δεν έχει πρόβλημα να παίξει το ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Η κουβέντα για το ποιος θα είναι εκείνος που θα πάρει το ρόλο του Τζέιμς Μποντ, αφού ο Ντάνιελ Κρεγκ θα αποχωρήσει μετά και το «No Time to Die», φαίνεται να κρατάει χρόνια. Κατά καιρούς είχαν ακουστεί διάφορα ονόματα, όπως εκείνα του Τσάρλι Χάναμ, του Χένρι Κάβιλ, του Ρίτσαρντ Μάντεν, του Ιντρις Ελμπα και του Τομ Χάρντι, ενώ για κάποια περίοδο υπήρχαν και οι φήμες πως ίσως @ επόμεν@ Μποντ να είναι γυναίκα.

Πρόσφατα ένας ακόμα ηθοποιός έδειξε ενδιαφέρον για το ρόλο, ο Τζον Μπογιέγκα. Μιλώντας στο MTV ο Μπογιέγκα έμαθε πως η συμπρωταγωνίστριά του στο «Small Axe», Λετίσια Ράιτ, τον ανέφερε ως πιθανό υποψήφιο για το ρόλο του Μποντ. Ο ίδιος δείχνει να του αρέσει πολύ η ιδέα αλλά μόνο με μια προϋπόθεση – να τη σκηνοθετήσει ένας συγκεκριμένος σκηνοθέτης.

Διαβάστε ακόμα: Ο Σον Κόνερι χάρισε το πρώτο γκέι φιλί στην ιστορία της τηλεόρασης

john boyega 607

«Ω, ναι. Εάν ο Στιβ ΜακΚουiν τη σκηνοθετήσει, ας το κάνουμε. Μπορούμε να τους δείξουμε κάτι διαφορετικό. Θα συνεχίζουμε να έχουμε αυτή τη φινέτσα. Ξέρετε, ο Τζέιμς Μποντ πρέπει να είναι ο Τζέιμς Μποντ. Αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι με αυτό», είπε ο Μπογιέγκα.

Ο Μπογιέγκα συνεργάστηκε πρόσφατα με τον Στιβ ΜακΚουιν στην ανθολογία ταινιών του «Small Axe» και φαίνεται πως έχει μόνο τα καλύτερα λόγια να πει για τον σκηνοθέτη. Αλλά για την ώρα ας μην προτρέχουμε για το ρόλο του Μποντ. Η παραγωγός της ταινίας Μπάρμπαρα Μπροκόλι είχε αναφέρει πως η αναζήτηση για τον νέο Τζέιμς Μποντ θα ξεκινήσει αφότου κυκλοφορήσει στις αίθουσες η ταινία «No Time to Die», η οποία είναι προγραμματισμένη για τον Απρίλιο του 2021, εάν μέχρι τότε δεν αλλάξει ημερομηνία ξανά. Δείτε παρακάτω την δήλωση του Μπογιέγκα στο MTV.