Buzz

Είναι αυτός ο επόμενος Τζέιμς Μποντ;

στα 10

Ενας από τους πρωταγωνιστές του «Game of Thrones» γίνεται ξαφνικά ο επικρατέστερος υποψήφιος ηθοποιός για να αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ στις κινηματογραφικές περιπέτειες του διάσημου πράκτορα.

Είναι αυτός ο επόμενος Τζέιμς Μποντ;

Το σύμπαν του πιο διάσημου κινηματογραφικού πράκτορα βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε αναβρασμό…

Μετά τις κατηγορηματικές δηλώσεις της παραγωγού Μπάρμπαρα Μπρόκολι ότι ο Τζέιμς Μποντ δεν πρόκειται ποτέ να γίνει γυναίκα (όχι πως δεν το φανταζόμασταν βέβαια) και μετά την αποχώρηση του Ντάνι Μπόιλ από την καρέκλα του σκηνοθέτη για την επόμενη ταινία της σειράς και την αντικατάστασή του από τον Κάρι Φουκουνάγκα, μια νέα είδηση έρχεται να αναστατώσει τα προγνωστικά για τον ηθοποιό που θα πάρει τη θέση του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του πράκτορα 007.

Επειτα από πολλές τσιριμόνιες, ο Κρεγκ μας έκανε τη χάρη να παραμείνει για μια ακόμα ταινία, την 25η κατά σειρά, όμως όλα δείχνουν πως αυτό δεν πρόκειται να κρατήσει περισσότερο. Και μολονότι τα γυρίσματα δεν έχουν καν ξεκινήσει, οι παραγωγοί δεν έχουν φυσικά σταματήσει να ψάχνουν τον ηθοποιό που θα πάρει τα ηνία σε ένα από τα πιο επιτυχημένα και μακρόβια κινηματογραφικά franchise όλων των εποχών, από την επόμενη ταινία .

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζέιμς Μποντ γυναίκα; Προς θεού, όχι!

Richard Madden James Bond 607

Κι αν πιστέψουμε την Daily Mail, ενδέχεται να τον έχουν ήδη βρει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Κρεγκ είναι ο τέως πρωταγωνιστής του «Game of Thrones», Ρίτσαρντ Μάντεν. Ο Σκωτσέζος ηθοποιός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων της Μπάρμπαρα Μπρόκολι και των υπόλοιπων παραγωγών, και οι φήμες θέλουν να του προτείνουν κι επίσημα τον ρόλο πολύ σύντομα.

Αν αυτό συμβεί, θα βάλει μια και καλή τέλος στην ανεξέλεγκτη φημολογία που κατά καιρούς έχει παρουσιάσει ως υποψήφιους για τον ρόλο από τον Ιντρις Ελμπα μέχρι τον Τομ Χάρντι.

Richard Madden James Bond 607

Η αλήθεια είναι ότι πέρα από το «Game of Thrones» (όπου δεν ανήκε καν στους ηθοποιούς που ξεχώρισαν), ο Μάντεν δεν έχει μέχρι τώρα αφήσει το στίγμα του, εκτός από το γοητευτικό παρουσιαστικό του, και η σημαντικότερη κινηματογραφική του εμφάνιση ήταν στη «Σταχτοπούτα» του Κένεθ Μπράνα. Οπότε αν τελικά αναλάβει τον ρόλο θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα τόσο για τον ίδιο όσο και για τους παραγωγούς που τον επέλεξαν.

Μέχρι να μάθουμε αν όλα αυτά είναι αλήθεια, δείτε παρακάτω το τρέιλερ για τη νέα σειρά του BBC και του Netflix με τίτλο «Bodyguard», όπου ο Μάντεν πρωταγωνιστεί σε έναν ρόλο που μοιάζει με ιδανική προθέρμανση για τις επικίνδυνες αποστολές του Τζέιμς Μποντ.


Διαβάστε ακόμη