Buzz

Ο Κρίστοφερ Νόλαν ψηφίζει Τομ Χάρντι για Τζέιμς Μποντ

στα 10

Ο Τομ Χάρντι μάς αφήνει και shaken και stirred σε κάθε του ταινία. Γιατί όχι και σ' ένα μελλοντικό 007, προτείνει ο Κρίστοφερ Νόλαν.

Ο Κρίστοφερ Νόλαν ψηφίζει Τομ Χάρντι για Τζέιμς Μποντ

Ο Κρίστοφερ Νόλαν έχει δουλέψει με τον Τομ Χάρντι σε τρεις ταινίες, με συναρπαστικό αποτέλεσμα: στο «The Dark Knight Rises», το «Inception» και το «Dunkirk», που συλλέγει διθυραμβικές κριτικές κι ανυπομονούμε σαν τρελοί να δούμε στην Ελλάδα στις 24 Αυγούστου από την Tanweer.

Δείτε ακόμη: «We shall never surrender»: Νέο επικό τρέιλερ για το «Dunkirk» του Κρίστοφερ Νόλαν

Καθώς ο Νόλαν, αυτόν τον καιρό, δίνει τη μια συνέντευξη μετά την άλλη για το λανσάρισμα του πολεμικού έπους του, η κουβέντα τριγυρίζει το θέμα του Τζέιμς Μποντ και του πόσο καλή ιδέα θα ήταν (θα ήταν;) ν' αναλάβει σκηνοθετικά το franchise. Εκείνο που ο Νόλαν μπορεί ξεκάθαρα να πει, είναι πως για τον ίδιο, ο ρόλος τού μετά-Ντάνιελ-Κρεγκ Μποντ, ανήκει αυτονόητα στον Τομ Χάρντι. «Θα ήταν εκπληκτικός, πραγματικά,» είπε ο Νόλαν, υποστηρίζοντας έκδηλα τη ζωώδη δύναμη αλλά και το στιλ και το χιούμορ του τακτικού πρωταγωνιστή του.

Διαβάστε ακόμη: Από την «Αυγή» του Μουρνάου, ως το «Speed»! Αυτές είναι οι 11 ταινίες-αναφορές του Κρίστοφερ Νόλαν για το «Dunkirk»

τομ χάρντι 607

Οσο για τον ίδιο, δεν μοιάζει να ετοιμάζεται να μπει γρήγορα στο σύμπαν του Μποντ. Ο Νόλαν δήλωσε ότι έχει συναντηθεί με τους παραγωγούς του franchise, Μπάρμπαρα Μπροκόλι και Μάικλ Γουίλσον αρκετές φορές μέσα στα χρόνια, αλλά δεν έχει φτάσει η σωστή στιγμή ν' αναλάβει δράση: «Θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί τους κάποια στιγμή, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ανάγκη για εμένα,» είπε ο Βρετανός σκηνοθέτης. «Και νομίζω ότι αυτή την περίοδο τα πηγαίνουν μια χαρά.» Ωστόσο, ο Νόλαν δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι έχει μια ιδέα για τον Μποντ, για κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη ποτέ, την οποία θα βάλει σε εφαρμογή όταν φτάσει ο καιρός!

Διαβάστε ακόμη: