Buzz

Ο Τομ Χάρντι αποχαιρετά το σκύλο του με το πιο συγκινητικό μήνυμα που διαβάσατε τελευταία

στα 10

Γνωστός για τη λατρεία του στα σκυλιά, ο Τομ Χάρντι λέει το δικό του ξεχωριστό αντίο στον Γούντστοκ που έφυγε νωρίς.

Ο Τομ Χάρντι αποχαιρετά το σκύλο του με το πιο συγκινητικό μήνυμα που διαβάσατε τελευταία

«Κανονικά δεν μιλάω δημόσια για την οικογένεια μου και τους φίλους μου, αλλά αυτό είναι μια ασυνήθιστη συνθήκη. O Γούντι επηρέασε τόσο πολλούς ανθρώπους, οπότε με μεγάλο σεβασμό στην αυτονομία του και ως ένα γνώριμο πρόσωπο στους περισσότερους από εσάς, σας ενημερώνω με τεράστια θλίψη και βαριά καριά πως μετά από μια πολύ σκληρή και εξάμηνη μάχη με μια επιθετική πολυμυοσίτιδα, ο Γούντι έφυγε από τη ζωή δυο μέρες πριν. Ηταν μόνο 6 ετών. Ηταν πολύ μικρός για να μας αφήσει και στο σπίτι είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια του. Ειμαι ολοκληρωτικά ευγνώμων για την πιστή του συντροφιά και αγάπη και είναι μεγάλη ανακούφιση το γεγονός πως δεν υποφέρει πια. Πάνω απ' όλα όμως είμαι τελείως άδειος, ο κόσμος ήταν για μένα ένα καλύτερο μέρος μαζί του.»

Το αποχαιρετιστήριο σημείωμα του Τομ Χάρντι στον αγαπημένο του σκύλο Γούντστοκ (τον φώναζε Γούντι) είναι κάτι παραπάνω από μια επιβεβαίωση για την αγάπη του στα σκυλιά. Είναι ένα δημόσιο συγκινητικό ξέσπασμα ενός ανθρώπου που έχασε πραγματικά κάποιον που αγάπησε και έζησε μαζί του σημαντικές στιγμές.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Τομ Χάρντι μη σταματάς να μας λες παραμύθια

Tom Hardy Dog

O Γούντστοκ ήταν ένα ημίαιμο που ο Τομ Χάρντι είχε ανακαλύψει στα γυρίσματα του «Lawless» το 2012. Ο Γούντι ήταν τότε μόλις 11 μηνών. Και οπως μπορείτε να διαβάσετε στο σημείωμα που βρίσκεται ολόκληρο παρακάτω, ο Γούντι «δεν είχε ποτέ το κακό μέσα του, το μόνο που ήξερε ήταν η αγάπη.»

https://tomhardydotorg.tumblr.com/post/161532868851/i-first-saw-woodstock-running-across-a-turnpike-we

Διαβάστε ακόμη

Tom Hardy Dog