Τομ Χάρντι μη σταματάς να μας λες παραμύθια

BUZZ 27 MAR 2017  /  Πόλυ Λυκούργου

O 39χρονος πρωταγωνιστής εμφανίστηκε σε παιδική εκπομπή για να διαβάσει παραμύθια. Και οι μαμάδες έβαλαν τα παιδιά τους για ύπνο νωρίς, για να τον απολαύσουν ανενόχλητες...

Μία μητέρα έγραψε στο twitter: «Τι φάση; Τα παιδιά μου είναι ήδη για ύπνο κι εγώ παρακολουθώ τον Τομ Χάρντι να λέει παιδικά παραμύθια μόνη μου». Κάποια άλλη πρόσθεσε: «Εβαλα το μωρό νωρίς για ύπνο σήμερα. Μετά έβαλα σε μένα ένα ποτήρι κρασί κι άνοιξα να απολαύσω τον Τομ Χάρντι και το παραμύθι του...»

Η Κυριακή που μας πέρασε ήταν η γιορτή της μητέρας για Αγγλία και Αμερική κι ο Τομ Χάρντι εμφανίστηκε στο CBeebies για να κάνει ένα δώρο στις μαμάδες: να τις βοηθήσει να βάλουν τα παιδιά τους για ύπνο, διαβάζοντας την παιδική ιστορία «There's A Bear On My Chair».

Tom Hardy reads There's A Bear On My Chair 607

Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη (κακώς - μάλλον όσοι δεν την περίμεναν δεν βλέπουν το «Taboo»). Η εμφάνισή του ήταν δώρο για τις μαμάδες, αλλά όχι όπως το είχαν στο μυαλό τους παραγωγοί και πρωταγωνιστής.

Αλλωστε τα ίδια είχαν γίνει όταν ο Χάρντι είχε εμφανιστεί ξανά στο κανάλι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μάλιστα τότε είχε φέρει και τον σκύλο του, τον Woodstock, για να διαβάσει το «You Must Bring A Hat».

Πάρτε μία γεύση, γιατί τόσος ντόρος όταν ο Χάρντι μάς λέει παραμύθια...Διαβάστε και δείτε κι αυτά:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.