Buzz

Ο Τομ Χάρντι θα είναι και το 2017 ένας σκοτεινός τύπος

στα 10

Ο Τομ Χάρντι είναι μπαμπάς και χαμογελάει στις φωτογραφίες. Μην ξεγελιέστε, το σκοτάδι βρίσκεται μέσα του, από τη φύση του.

Ο Τομ Χάρντι θα είναι και το 2017 ένας σκοτεινός τύπος

«Μου αρέσει η τρέλα στη δουλειά μου. Γι' αυτό όταν κάποιος μου λέει: "Θέλεις να οργανώσουμε μια ακόμη τρέλα;", λέω πάντα ναι. Υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου που θέλει να κάνει διαφορετικά πράγματα, αλλά υπάρχει και ένα κομμάτι που θέλει να συνεχίσει να παίζει γκάνγκστερ γιατί κάθε φορά που το κάνεις πας και λίγο βαθύτερα στη σπουδή του χαρακτήρα. Γιατί να το αλλάξω και να μην είμαι πια σκληρός; Για να πουν ότι κοίτα πόσο καλός είναι που τώρα κάνει ένα μιούζικαλ; Είναι λίγο σαν να θες να ευχαριστήσεις τους ανθρώπους.»

Με το ένα πόδι μέσα στο Χόλιγουντ και με το άλλο έξω από τη βιομηχανία, όπως ιδανικά περιγράφει το Esquire στο θέμα και το εξώφυλλο που του αφιερώνει, ο Τομ Χάρντι τραγουδάει για έναν serial killer, στην πραγματικότητα δεν έχει πολλά... «Taboo», ετοιμάζεται να υποδυθεί τον Αλ Καπόνε και κάνει ήδη τηλεόραση για σκληρά αγόρια.

Θυμηθείτε κι αυτό: Δείτε τον Τομ Χάρντι ... πριν τη δόξα και τα γυμναστήρια!

Tom Hardy Esquire 2016

Οσο για το τατουάζ που υποτίθεται ότι θα πρόσθετε στη συλλογή του, μετά από το στοίχημα που είχε βάλει με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και έχασε αφού ήταν τελικά υποψήφιος για Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλουγ για την «Επιστροφή», ο Τομ Χάρντι δηλώνει περίπου ένα χρόνο μετά: «Δεν το έχω κάνει, γιατί είναι χάλια... Εγραψε με πολύ κακό γραφικό χαρακτήρα "Leo knows everything". Και εγώ του είπα, οκ να το κάνω αν το γράψεις σωστά.»

Δείτε ακόμη: Ο Τομ Χάρντι είναι ένας πολύ επικίνδυνος άνθρωπος στο τρέιλερ του τηλεοπτικού «Taboo»

Tom Hardy Esquire 2016

Tom Hardy Esquire 2016

Διαβάστε και δείτε ακόμη: