Buzz

Δείτε τον Τομ Χάρντι ... πριν τη δόξα και τα γυμναστήρια!

στα 10

Βίντεο που κυκλοφόρησε στο youtube δείχνει τον Τομ Χάρντι, 22χρονο, αδύνατο και άσημο, να παίρνει μέρος σε καλλιστεία αγγλικής πρωινής εκπομπής. Δε θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Δείτε τον Τομ Χάρντι ... πριν τη δόξα και τα γυμναστήρια!

Σήμερα μπορεί να είναι ένας από τους πιο διάσημους χολιγουντιανούς πρωταγωνιστές. Να έχει παίξει σε τηλεοπτικές σειρές του Στίβεν Σπίλμπεργκ, το βιογραφικό του να περιέχει τίτλους όπως τα «Inception», «Bronson», «Warrior» και «Lawless». Σήμερα μπορεί να είναι ο Bane. Αλλά δεν γεννήθηκε με το σώμα που σπάει τη ραχοκοκκαλιά του Μπάτμαν.

Το 1998, ο 22χρονος τότε Τομ Χάρντι ήταν ένας άσημος νεαρός που πήρε μέρος σε διαγωνισμό της πρωινής αγγλικής εκπομπής «The Big Breakfast» και βγήκε μάλιστα πρώτος, κερδίζοντας τον τίτλου του ... «Mr. Modelling 1998»!

Ισως αν δει κι ο ίδιος τώρα αυτό το βίντεο να κοκκινίσει. Τότε όμως δεν είχε τίποτα να χάσει. Στην παρουσίασή του στην πρωινάδικη πασαρέλα ο εκφωνητής ακούγεται να λέει ότι «Ο Τομ είναι φοιτητής δραματικής σχολής στο Λονδίνο, έχει ήρωα τον Γκάρι Ολντμαν και ονειρεύεται να σκηνοθετήσει και να παίξει στις δικές του ταινίες μικρού μήκους».

Που να 'ξερες μικρέ Τομ τι σου είχε γραμμένο ο έναστρος χολιγουντιανός ουρανός.

Αλλά όπως πολύ χαρακτηριστικά λέει η ξανθιά παρουσιάστρια «να το θυμηθείς μια μέρα: εμείς σε φτιάξαμε!»

Δείτε το βίντεο και διαβάστε τα πάντα για τον Τομ Χάρντι εδώ.