Buzz

Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιβεβαιώνει (επιτέλους!) την επιστροφή του στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ

στα 10

Σε εμφάνισή του στο χθεσινοβραδινό «The Late Show» του Στίβεν Κολμπέρ, ο ηθοποιός έβαλε μια και καλή τέλος στις φημολογίες, δηλώνοντας ότι θα φορέσει το κοστούμι του διάσημου κατασκόπου για μια ακόμα τελευταία φορά.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιβεβαιώνει (επιτέλους!) την επιστροφή του στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Ναι, ο Ντάνιελ Κρεγκ θα υποδυθεί τελικά τον πράκτορα 007 για τις ανάγκες του Bond 25.

Την είδηση ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο ίδιος ο ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο «The Late Show» του Στίβεν Κολμπέρ, βάζοντας μια και καλή τέλος, οριστικά κι επίσημα, στις φημολογίες μηνών γύρω από την επιστροφή του στον διάσημο ρόλο.

Ο Κρεγκ δήλωσε ότι το γνώριζε εδώ και λίγο καιρό αλλά έμενε να οριστικοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες. «Το είχαμε συζητήσει, απλά προσπαθούσαμε να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. Πάντα ήθελα να επιστρέψω, απλά χρειαζόμουν ένα διάλειμμα».

Διαβάστε ακόμη: Να πώς ο Ντάνιελ Κρεγκ κλέβει την παράσταση στο «Logan Lucky» του Στίβεν Σόντερμπεργκ

Daniel Craig Bond 607

Την ίδια στιγμή δεν παρέλειψε να επιβεβαιώσει, ωστόσο, ότι η επόμενη, πέμπτη ταινία του όπου θα υποδυθεί τον θρυλικό κατάσκοπο θα είναι και η τελευταία: «Απλά θέλω να αποχωρήσω με μια κορυφαία στιγμή, και δεν μπορώ να περιμένω».

Το αστείο είναι ότι νωρίτερα, μόλις την ίδια μέρα, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βοστώνης, είχε δηλώσει ότι δεν είχε παρθεί ακόμα μια οριστική απόφαση σχετικά με την επιστροφή του στο ρόλο, έστω κι αν πρόσφατα διάφορα Mέσα είχαν επιβεβαιώσει τις φήμες.

Τέλος καλό, όλα καλά, ειδικά για τους παραγωγούς της ταινίας (που πρέπει να είχαν χάσει τον ύπνο τους από τις συνεχείς ψυχρολουσίες), η οποία έχει ήδη ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2019.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την εμφάνιση του Κρεγκ στην εκπομπή του Στίβεν Κολμπέρ.


Διαβάστε ακόμη