Buzz

Αυτός είναι ο σκηνοθέτης που θα διαδεχτεί τον Σαμ Μέντες στο «Bond 25»;

στα 10

Μια απρόσμενη επιλογή φημολογείται πως κάνει η παραγωγή του «Bond 25», ίσως για να ελαφρύνει από τα καλλιτεχνικά βάρη του Σαμ Μέντες.

Αυτός είναι ο σκηνοθέτης που θα διαδεχτεί τον Σαμ Μέντες στο «Bond 25»;

Ο Ντάνιελ Κρεγκ μπορούμε να θεωρήσουμε (μέχρι αποδείξεως του εναντίου), ότι θα παραμείνει ο Τζέιμς Μποντ που ξέρουμε και αγαπάμε. Ποιος θα είναι, όμως, ο σκηνοθέτης που θ' αναλάβει τη συνέχιση του μύθου, τώρα που ο Σαμ Μέντες έχει προχωρήσει σε άλλα μονοπάτια; Οι παραγωγοί Μπάρμπαρα Μπροκόλι και Μάικλ Τζ. Γουίλσον «κάνουν τη γύρα» σε αναζήτηση της κατάλληλης υπογραφής και μοιάζει να τη βρήκαν, σ' ένα πρόσωπο απρόσμενο.

Διαβάστε εδώ όσες πληροφορίες ξέρουμε προς το παρόν για την υπόθεση του «Bond 25»

Spectre 607

Η κινηματογραφική σειρά του Bond διανύει ήδη 55 χρόνια και 24 ταινίες. Πιο πρόσφατα, ο αγαπημένος πράκτορας, όπως ήταν φυσικό κι εξαιρετικά ευπρόσδεκτο, πήρε μια ελαφρά τροπή προς το σκοτεινότερο, το πιο υπαρξιακό, ακόμα και το πιο προσωπικό. Χάρη, εν πολλοίς, στην έμπνευση και το θάρρος του Σαμ Μέντες. Ο οποίος μπορεί ν' απογείωσε το «Skyfall», αλλά δεν έφερε τα προσδοκώμενα με το «Spectre» και, επιπλέον, μοιάζει να κούρασε την παραγωγή με τις καλλιτεχνικές του βλέψεις. Κι έτσι οι Μπροκόλι και Γουίλσον φαίνεται πως στρέφονται σε κάτι πιο ασφαλές και λιγότερο περιπετειώδες.

Spectre 607

Ο σκηνοθέτης που συζητείται εντονότερα αυτό τον καιρό για να αναλάβει τον «Bond 25», είναι ο Πολ ΜακΓκούιγκαν. Ο Σκοτσέζος δημιουργός έχει υπογράψει, μεν, ταινίες-τέρατα για τέρατα, σαν το «Wicker Park» και το «Victor Frankenstein», αλλά έχει επίσης σκηνοθετήσει το ενδιαφέρον θρίλερ «Lucky Number Slevin» και, ακόμα καλύτερα, τέσσερα επεισόδια του «Sherlock». Επιπλέον, η επερχόμενη ταινία του, «Film Stars Don't Die in Liverpool», όπου ο Τζέιμι Μπελ κι η Ανέτ Μπένινγκ υποδύονται δυο θεατρικούς συμπρωταγωνιστές που ερωτεύονται, έχει ως παραγωγό την Μπροκόλι, η οποία δηλώνει ενθουσιασμένη. Περιμένοντας επιβεβαίωση, να πούμε κι ότι η είδηση δεν μας βρίσκει shaken, αλλά απλώς stirred.

Διαβάστε ακόμη: