Buzz

O Ντάνιελ Ράντκλιφ και ο Τζέιμς ΜακΑβόι αλλάζουν τον κόσμο στο τρέιλερ του «Victor Frankenstein»

στα 10

O μύθος του «Frankenstein» της Μέρι Σέλεϊ μπαίνει στο μίξερ της ποπ κουλτούρας σε μια ταινία που φιλοδοξεί να αποκαλύψει πώς ξεκίνησαν όλα.

O Ντάνιελ Ράντκλιφ και ο Τζέιμς ΜακΑβόι αλλάζουν τον κόσμο στο τρέιλερ του «Victor Frankenstein»

Update 05.11: Δείτε στο τέλος του κειμένου ένα clip από το «Victor Frankenstein», όπου ο... αισιόδοξος επιστήμονας ορκίζεται ότι θα δημιουργήσει ζωή μέσα από τον θάνατο, προς μεγάλη ταραχή των συνδαιτημόνων του!

H γνωστή και κλασική ιστορία του Δρ. Φρανκενστάιν επιστρέφει στο σινεμά, αυτή τη φορά με τη ματιά του βοηθού του, Ιγκόρ και με ένα άγγιγμα μοντέρνας ταινίας τρόμου που δεν προδίδει το πρωτότυπο υλικό της Μέρι Σέλεϊ.

Τουλάχιστον αυτό υπόσχεται το πρώτο τρέιλερ από το «Victor Frankenstein» του Πολ ΜακΓκούιγκαν (της φήμης του τηλεοπτικού «Sherlock») που ετοιμάζεται για την έξοδο του στους κινηματογράφους το Νοέμβριο και ενώνει τους Ντάνιελ Ράντκλιφ (στο ρόλο του Ιγκόρ) και Τζέιμς ΜακΑβόι (στο ρόλο του Φρανκενστάιν) με την προειδοποίηση πως εδώ το θρυλικό τέρας του Φρανκενστάιν είναι το λιγότερο που πρέπει να μας τρομάξει.

Victor Frankenstein 607

Οπως δήλωσε στο Entertainment Weekly o Ντάνιελ Ράντκλιφ η ταινία ασχολείται «με τη διαδρομή των δύο αντρών και πως ο κάθε ένας παρακινεί τον άλλον προς ακόμη μεγαλύτερα και ακόμη πιο τρομακτικά πράγματα.»

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Victor Frankenstein» υπό τους ήχους μιας new metal διασκευής του «Break on Τhrough (Τo the Οther Side» των Doors.

Update 05.11: Δείτε παρακάτω ένα clip από το «Victor Frankenstein», όπου ο... αισιόδοξος επιστήμονας ορκίζεται ότι θα δημιουργήσει ζωή μέσα από τον θάνατο, προς μεγάλη ταραχή των συνδαιτημόνων του!

Διαβάστε ακόμη:

victor frankenstein poster 607