Φεστιβάλ / Βραβεία

Βενετία 2013: Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ είναι ο πιο cool άνθρωπος στον κόσμο

στα 10

To Flix συνάντησε τον Ντάνιελ Ράντκλιφ, που βρίσκεται στο 70ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για να παρουσιάσει το «Kill Your Darlings» του Τζον Κροκίδας στο οποίο υποδύεται τον Αλεν Γκίνσμπεργκ.

Βενετία 2013: Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ είναι ο πιο cool άνθρωπος στον κόσμο

Είναι μικροκαμωμένος, με έντονα γαλάζια μάτια, λευκό δέρμα, υπερκινητικός σχεδόν όσο θα τον θυμούνται όλοι για πάντα στον Χάρι Πότερ και φανερά ενθουσιασμένος που σε μια συνέντευξη από τις πολλές που έχει δώσει στη ζωή του μπορεί να μιλάει για τους Tv on the Radio, το «Ουρλιαχτό» του Αλεν Γκίνσμπεργκ τον οποίο υποδύεται εξαιρετικά στο «Kill Your Darlings» του Τζον Κροκίδα και τη σημασία του να παίζεις κάθε ρόλο σαν αυτός να είναι ο πρώτος της ζωής σου.

Αλλά το κύριο χαρακτηριστικό του Ντάνιελ Ράντκλιφ είναι πως είναι απίστευτα cool.

Απόδειξη;

  • Το γεγονός πως μιλάει για την καριέρα του σαν να επρόκειτο για έναν νέο ηθοποιό που αγωνιά να επιλέγει τα σωστά σενάρια λες και δεν υπήρξε στο παρελθόν ούτε ως σκιά η τεράστια επιτυχία του Χάρι Πότερ.

  • Το γεγονός πως θεωρεί το πιο σημαντικό πράγμα που έχει κάνει ποτέ με τα λεφτά του τη δημόσια υποστήριξη του «The Trevor Project», μιας γραμμής βοήθειας για νέους της LGBT κοινότητας.

  • Το γεγονός πως θεωρεί ως το πιο τρομακτικό πράγμα που έχει κάνει μέχρι σήμερα την εμφάνιση του στα φετινά Οσκαρ, επειδή έπρεπε να βρεθεί μπροστά σε όλους αυτούς τους ανθρώπου που θαυμάζει από παιδί.

  • Το γεγονός πως για κάθε του ρόλο φτιάχνει ένα playlist με τραγούδια και αυτό δεν το θεωρεί ως μια ποπ παραξενιά αλλα έλλειψη τεχνικής.

«Νομίζω πως θα χρειαστούν δέκα χρόνια για να φύγει από πάνω μου ο Χάρι Πότερ. Τόσα όσα ακριβώς τον είχα καθημερινά μέσα μου. Αλλά ίσως αυτό να είναι και το τίμημα.»

2

Διαβάστε περισσότερα για το «Kill Your Darlings» εδώ και ολόκληρη τη συνέντευξη του Ντάνιελ Ράντκλιφ και του Τζον Κροκίδα όταν το «Kill your Darlings» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες το Νοέμβριο από την Audio Visual.


Διαβάστε όλα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από τις αίθουσες του 70ού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.