Buzz

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ ραπάρει το «Alphabet Aerobics» και... μαγεύει (πραγματικά!)

στα 10

Καλεσμένος στο Tonight Show, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ απέδειξε ότι δε χρειάζεται μαγικό ραβδάκι - μπορεί να μαγέψει το κοινό και με μερικά κρυφά του ταλέντα. Οπως το να ξέρει όλα τα λόγια ραπ τραγουδιών.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ ραπάρει το «Alphabet Aerobics» και... μαγεύει (πραγματικά!)

Ο Τζίμι Φάλον προσκάλεσε τον Ντάνιελ Ράντκλιφ στο Tonight Show και τον προκάλεσε να αποκαλύψει ένα ταλέντο που οι περισσότεροι θαυμαστές του Χάρι Πότερ δε γνώριζαν: είναι φανατικός φαν της μουσικής, παρακολουθεί με μανία ό,τι νέο βγει και, στα τραγούδια που αγαπάει, μπορεί να ταγουδήσει απ έξω όλους τους στίχους. Οσο πιο δύσκολα, πιο περίτεχνα, πιο ευφάνταστα, πιο γρήγορα τα κομμάτια, τόσο καλύτερα. Ναι, ο Ράντκλιφ αγαπά την ραπ και από μικρός επιδίδεται σε μοναχικές πρόβες, μέχρι να του δοθεί η στιγμή να το αποδείξει: μπορεί να ραπάρει.

Ο Φάλον δε χρειαζόταν τίποτα άλλο για να του δώσει το μικρόφωνο. Ο Ράντκλιφ διάλεξε να πει το «Alphabet Aerobics» των αμερικανών hip hopers «Blackalicious». Kαι το λευκό, χλωμό, βρετανό αγόρι δεν τα πήγε καθόλου κακά!

Μήπως λοιπόν θα μας εκπλήξει, αν αυτή η φήμη είναι αληθινή; Μετά την αποχώρηση του Σάσα Μπαρόν Κοέν από την κινηματογραφική βιογραφία του Φρέντι Μέρκιουρι των Queen, οι φήμες θέλουν τον Ντάνιελ να να προβάρει τις ψηλές του νότες για να ερμηνεύσει τον εμβληματικό frontman. Λέτε;

Προς το παρόν, δείτε τον στο χτεσινό επεισόδιο του Tonight Show:

.

Διαβάστε ακόμα: