Buzz

«Beginners». Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ πρωταγωνιστεί στο καινούριο κλιπ των Slow Club

στα 10

Αφήνοντας για πάντα πίσω του τον Χάρι Πότερ, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δεν λέει όχι σε μια δυο μπύρες παραπάνω, σε ένα στιλιστικά risque χαβανέζικο πουκάμισο και στο να τραγουδήσει on camera τους στίχους του καινούριου single των Slow Club.

«Beginners».  Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ πρωταγωνιστεί στο καινούριο κλιπ των Slow Club

Με δυο άλμπουμ στο ενεργητικό της η Βρετανική μπάντα από το Σέφιλντ πρόλαβε να κερδίσει μερικούς αληθινά αφοσιωμένους θαυμαστές. Και μερικούς αληθινά διάσημους.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ είναι ένας από αυτούς και η αγάπη του για την μπάντα είναι δεδομένη όχι μόνο γιατί δέχτηκε να παίξει στο κλιπ τους, αλλά αφού λίγο καιρό πριν, όταν ήταν guest editor σε ένα από τα τεύχη του Time Out London, επέλεξε να τους κάνει ο ίδιος μαι συνέντευξη για το περιοδικό.

Το κλιπ που μπορείτε να δείτε πιο κάτω είναι σκηνοθετημένο από τη Λούσι Νιντς, σε ένα απόγευμα που ο νεαρός πολυάσχολος ηθοποιός ξέκλεψε για χάρη της μπάντας. Και στην πραγματικότητα είναι ότι θα δείτε από τον Ράντκλιφ σε οθόνη για αρκετό καιρό, αφού η επόμενη ταινία του το «Kill Your Darlings» βγαίνει στις αίθουσες το 2013 και η αμέσως επόμενη, η κωμωδία «The Amateur Photographer» βρίσκεται ακόμη στο στάδιο του pre-production.