Buzz

Ο Ντάνιελ Κρεγκ παραμένει η πρώτη επιλογή για το ρόλο του Τζέιμς Μποντ

στα 10

Το δήλωσε ο παραγωγός Κάλουμ ΜακΝτούγκαλ και έρχεται να προστεθεί στις ήδη ενισχυμένες φήμες για την επιστροφή του ηθοποιού.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ παραμένει η πρώτη επιλογή για το ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Ηταν πριν από μερικές εβδομάδες, όταν κυκλοφόρησε η φήμη πως η παραγωγή του Τζέιμς Μποντ πρόσφερε στον Ντάνιελ Κρεγκ 150 εκατομμύρια δολάρια για να παραμείνει στο ρόλο του Βρετανού πράκτορα για ακόμη δύο ταινίες.

Στις (όχι επίσημες) διαψεύσεις, αναλύσεις ειδικών και απόλυτη σιωπή από την πλευρά του Ντάνιελ Κρεγκ που ακολούθησαν την παραπάνω φήμη, πρέπει τώρα να προστεθεί ωστόσο και η δήλωση του παραγωγού Κάλουμ ΜακΝτούγκαλ, ο οποίος έχει ήδη συνεργαστεί στις εννιά τελευταίες ταινίες της σειράς και μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC επιβεβαίωσε πως ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι η πρώτη επιλογή των παραγωγών Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Τζ. Γουίλσον για το ρόλο στις νέες ταινίες του Τζέιμς Μποντ που θα ακολουθήσουν.

Διαβάστε αναλυτικά: Ντάνιελ Κρεγκ, σου αρκούν 150 εκατομμύρια δολάρια για δύο ακόμη ταινίες Τζέιμς Μποντ;

Daniel Craig 607

Τα δύο φιλμ που ετοιμάζονται υποτίθεται ότι θα γυριστούν με σύντομη χρονική απόσταση μεταξύ τους, ώστε να μην μεγαλώσει και πολύ ο Ντάνιελ Κρεγκ (αφου θεωρούμε πως μέχρι τότε θα έχει δεχθεί να επιστρέψει), ενώ θα είναι και οι πρώτες ταινίες στην μετα-brexit εποχή. Ο,τι κι αν σημαίνει αυτό...

Σε κάθε περίπτωση αναμένεται σε λίγο καιρό μια επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά του ηθοποιού για το αν δέχεται ή όχι να επιστρέψει προκειμένου οι απανταχού μνηστήρες να πάρουν θέση σε αυτό που θα είναι το κάστινγκ του αιώνα.

Διαβάστε αναλυτικά: Μήπως να «κλειδώναμε» τον επόμενο Τζέιμς Μποντ στον Τομ Χίντλστον που αρέσει σε όλους;

Daniel Craig 607

Διαβάστε ακόμη: