Buzz

Θα είναι ο Τζέιμι Μπελ ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ;

στα 10

Φήμες (που πυκνώνουν) θέλουν τον Τζέιμι Μπελ να μιλάει με τους παραγωγούς του νέου Τζέιμς Μποντ. Χμ...

Θα είναι ο Τζέιμι Μπελ ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ;

Αφού φτάσαμε μέχρι και τη σοβαρή υποψηφιότητα της Τζίλιαν Αντερσον και ο Τομ Χίντλστον δεν θέλει να σχολιάσει το γεγονός ότι είναι πρώτος στις προτιμήσεις όλων για να διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρεγκ, οι φήμες πυκνώνουν για τις επαφές που κάνει η Μπάρμπαρα Μπρόκολι προκειμένου να ρίξει και λάδι στη φωτιά, αλλά και να βρει επιτέλους τον άνθρωπο που θα συνεχίσει το franchise - όταν αυτό χρειαστεί.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ κρατάει επίσης σιγή ιχθύος. Εχοντας μπερδέψει τους πάντες με τις δηλώσεις του περί του αν θα μείνει ή θα φύγει από τη σειρά ταινιών του 007, παραμένει άγνωστο αν θα επιστρέψει και αν αυτό θα έχει να κάνει με το νέο σκηνοθέτη που θα αναλάβει την ταινία, αφού ο Σαμ Μέντες αυτή τη φορά μοιάζει να έχει αποχωρήσει οριστικά.

Jamie Bell 607

To όνομα του Τζέιμι Μπελ δεν ακούγεται για πρώτη φορά, ανάμεσα στους τόσους υποψήφιους για το ρόλο. Απλά τώρα έρχεται να συναντήσει τη φημολογία που θέλει τους παραγωγούς του Μποντ να αναζητούν έναν πιο νεαρό ηθοποιό, ο οποίος θα μπορούσε να αντέξει τις ταινίες που θα του αναλογούν, αλλά και να γοητεύσει ακόμη πιο μικρές ηλικίες που μοιάζουν να απομακρύνονται από το θρύλο του 007.

Κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα μέχρι στιγμής και απ' ότι φαίνεται το σίριαλ της διαδοχής θα κρατήσει για πολύ ακόμη...

Jamie Bell 607

Διαβάστε και δείτε ακόμη: