Buzz

Τέλος ο Τζέιμς Μπόντ για τον Ντάνιελ Κρεγκ;

στα 10

Αυτό ισχυρίζεται ο Μαρκ Στρονγκ. Κι όχι δεν εποφθαλμιά τον ρόλο. Παρ' ότι θα του ταίριαζε γάντι.

Τέλος ο Τζέιμς Μπόντ για τον Ντάνιελ Κρεγκ;

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε. Και φυσικά υπάρχει ήδη μια λίστα με υποψήφιους μνηστήρες για τον ρόλο του 007. Ηδη πριν το «Spectre» βγει στις αίθουσες ο ίδιος ο Ντάνιελ Κρεγκ έδωσε τροφή στις φήμες με αντιφατικές δηλώσεις για τους σκοπούς του.

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι ο επόμενος ρόλος του θα είναι αυτός στην τηλεοπτική μεταφορά του «Purity» του Τζόναθαν Φράνζεν κάτι που μάλλον θα τον απασχολήσει για ένα σεβαστό μερίδιο του χρόνου του και τώρα, ο Μαρκ Στρονγκ δηλώνει ότι ο 007 είναι παρελθόν για τον Κρεγκ.

Κι αν αναρωτιέστε τι μπορεί να κάνει τον Στρονγκ τόσο σίγουρο για τις προθέσεις του Ντάνιελ Κρεγκ, αναλογιστείτε ότι οι δυο τους είναι αληθινά καλοί φίλοι και πως ο Στρονγκ είναι ο νονός του μεγαλύτερου γιου του Ντανιελ Κρεγκ.

Μιλώντας στο Shortlist ο Στρονγκ δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να παίξει έναν κακό σε μια ταινία του Μποντ όσο ο φίλος του είχε τον ρόλο, αλλά «νομίζω ότι έφτασε στο τέλος της περιόδου του ως Μποντ, οπότε μάλλον κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, όσο ωραίο κι αν ήταν».

Σύμφωνα με τον Στρονγκ «υπάρχουν μεγαλύτερες δυνάμεις από εμάς που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις» κάτι που ίσως σημαίνει ότι η απόφαση δεν ήταν απαραίτητα του Κρεγκ, αλλά πως κι ο ίδιος ο Κρεγκ «νιώθει ότι εξάντλησε τον χαρακτήρα. Εκανε όλα όσα ήθελε να κάνει μαζί του».

Και τώρα προφανώς ήρθε η ώρα του αντίο.

Διαβάστε ακόμη: