Buzz

Ο Τσάρλι Χάναμ είναι έτοιμος να παίξει τον Τζέιμς Μποντ

στα 10

Πώς θα σας φαίνονταν εάν έμπαινε στην λίστα των υποψηφίων για τον ρόλο και ο Χάναμ;

Ο Τσάρλι Χάναμ είναι έτοιμος να παίξει τον Τζέιμς Μποντ

Η 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die» θα είναι και η τελευταία ταινία στην οποία θα δούμε τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του βρετανού πράκτορα. Και μετά τι; Ποιος θα είναι ο επόμενος ηθοποιός ο οποίος θα φορέσει τα στυλάτα αυτά σμόκιν, θα πίνει μαρτίνι «shaken not stirred» και θα παίζει με τα διάφορα υπέροχα γκάτζετ;

Κατά καιρούς είχαν ακουστεί διάφορα ονόματα όπως εκείνα του Χένρι Καβίλ, του Ρίτσαρντ Μάντεν, του Ιντρις Ελμπα και του Τομ Χάρντι, ενώ για κάποια περίοδο υπήρχαν και οι φήμες πως ίσως ο επόμενος Μποντ να είναι γυναίκα. Ομως τι θα λέγατε εάν μέσα στην λίστα έμπαινε και το όνομα του Τσάρλι Χάναμ; Κατά την διάρκεια μιας συνέντευξη του ηθοποιού στο People, όταν ίδιος ρωτήθηκε για το εάν θα προσπαθήσει να πάρει τον ρόλο του Μποντ μετά και την αποχώρηση του Κρεγκ εκείνος απάντησε πως είναι «100% έτοιμος» και θέλει και μπορεί να πάρει τον συγκεκριμένο ρόλο αλλά κάτι τέτοιο δεν το βλέπει να γίνεται ποτέ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κάρι Φουκουνάγκα πιστεύει πως ο κακός του «No Time to Die» θα ξεπεράσει και εκείνον του «Spectre»

Charlie Hunnam 607

«Θα ένιωθα αρκετά κολακευμένος και θα ήταν τιμή μου να ήμουν υποψήφιος για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ ως Αγγλος. Αλλά η διαίσθησή μου λέει ότι δεν πρέπει να περιμένω να έρθει αυτό το τηλεφώνημα. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι μπροστά μου σε αυτήν τη λίστα. Οσο αν κάποιοι θέλουν να μιλούν για το εάν εγώ θα παίξω τον Μποντ, παρακαλώ συνεχίστε να το κάνετε. Ισως αυτό να είναι καταφέρει να γίνουν πράγματα. Ισως οι διάφορες συζητήσεις των φανς οδηγεί στην πραγματικότητα τους ανθρώπους της βιομηχανίας να μιλήσουν πιο σοβαρά για αυτό», είπε ο Χάναμ.

Αλλά με τα τόσα ονόματα που ακούγονται για τον ρόλο αυτόν δεν έχει και υψηλές προσδοκίες. «Εκείνον που ακούω πολύ συχνά στις διάφορες συζητήσεις είναι ο Τομ Χάρντι. Ακούω πως είναι από τις πρώτες επιλογές. Κάτι τέτοιο θα είναι υπέροχο. Ειμαι τρομερός φαν του Τομ Χάρντι και θα ήθελα πολύ να τον δω ως Τζέιμς Μποντ», πρόσθεσε στο τέλος ο Χάναμ.

Για την ώρα δεν έχουμε ακόμα κάποιο όνομα για τον επόμενο Μποντ μιας και η κυκλοφορία του «No Time to Die» στις αίθουσες έχει αναβληθεί αρκετές φορές λόγω της πανδημίας, με την τελευταία ημερομηνία να είναι στις 2 Απριλίου 2021.

Διαβάστε ακόμα: H MGM ήταν διατεθειμένη να πουλήσει το «No Time to Die» σε έναν streamer στην κατάλληλη τιμή