Industry

H MGM ήταν διατεθειμένη να πουλήσει το «No Time to Die» σε έναν streamer στην κατάλληλη τιμή

στα 10

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, το στούντιο ήταν ανοιχτό στην πιθανότητα, αλλά το ποσό που ζητούσε, ήταν σοκαριστικά υψηλό.

Flix Team
H MGM ήταν διατεθειμένη να πουλήσει το «No Time to Die» σε έναν streamer στην κατάλληλη τιμή

Οι εκπρόσωποι της MGM προφανώς αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τις πληροφορίες λέγοντας απλά «δεν σχολιάζουμε φήμες», αλλά ομολογουμένως, με τον Τζέιμς Μποντ να ζει την μεγαλύτερη περιπέτειά της καριέρας του εκτός οθόνης, το σενάριο δεν ακούγεται εντελώς απίθανο.

Η έξοδος του «No Time to Die» αναβλήθηκε πρόσφατα για μια ακόμη φορά, για τον Απρίλιο του 2021, αλλά ακόμη κι αυτή η ημερομηνία δεν μοιάζει ασφαλής με την κατάσταση της πανδημίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Και κάπως έτσι, στα βήματα ταινιών που βρήκαν ασφαλές καταφύγιο σε streaming πλατφόρμες, η MGM πιθανότατα εξερεύνησε κι αυτή την προοπτική.

Δείτε επίσης: Αναβάλλεται και πάλι η έξοδος στις αίθουσες του «No Time to Die» για το 2021

no time to die 607

Μόνο που το ποσό που ζητούσε για τα δικαιώματα της ταινίας δεν ήταν ούτε δολάριο λιγότερο από 600 εκατομμύρια, μια τιμή που φάνηκε υπερβολικά ακριβή ακόμη και για τους πιο δυνατούς παίκτες της αγοράς. Η τιμή αφορούσε την αγορά της ταινίας μόνο για την αμερικάνικη αγορά, δίνοντας την δυνατότητα στην MGM να βγάλει την ταινία στις αίθουσες στις αγορές του υπόλοιπου κόσμου, αλλά απ΄ότι φαίνεται το σχέδιο ναυάγησε.

no time to die 607

Η συμφωνία θα έλυνε έστω για λίγο μερικά από τα οικονομικά προβλήματα που η πανδημία δημιούργησε στο στούντιο, το οποίο έχει προβεί ήδη σε απολύσεις προσωπικού, ενώ σύμφωνα με υπολογισμούς έχει χάσει μεταξύ τριάντα και πενήντα εκατομμύρια δολάρια, από την καθυστέρηση της εξόδου του «No Time to Die» στις αίθουσες.

Δείτε ακόμη: Ο Χένρι Καβίλ θα ήθελε να αναλάβει ως επόμενος Τζέιμς Μποντ. Καμία αντίρρηση;