Buzz

Ο Χένρι Καβίλ θα ήθελε να αναλάβει ως επόμενος Τζέιμς Μποντ. Καμία αντίρρηση;

στα 10

15 χρόνια μετά την απόρριψή του... υπερ του Ντάνιελ Κρεγκ, ο Χένρι Καβίλ δηλώνει ξανά ενδιαφέρον για να ανάλάβει το ρόλο του 007.

Ο Χένρι Καβίλ θα ήθελε να αναλάβει ως επόμενος Τζέιμς Μποντ. Καμία αντίρρηση;

Πριν 15 χρόνια, ο Χένρι Καβίλ ήταν ανάμεσα στους τρεις φιναλίστ για να αναλάβουν το ρόλο του Τζέιμς Μποντ από τα χέρια του Πρις Μπρόσναν. Ο Ντάνιελ Κρεγκ κατάφερε να επικρατήσει ανάμεσα στον Καβίλ και τον Σαμ Γουόρθινγκτον, οι οποίοι θεωρήθηκαν πολύ νέοι για το ρόλο - με τον Καβίλ να θεωρείται και λίγο παραπάνω «παχουλός» από το ζητούμενο (τι άλλο θα ακούσουμε;)

15 χρόνια μετά, ο 37χρονος Χένρι Καβίλ, με διαπιστευτήρια που αρκούν για τουλάχιστον τρεις Τζέιμς Μποντ ταυτόχρονα (βλ. «The Man from U.N.C.L.E.», το «The Witcher») , εκδηλώνει εκ νέου το ενδιαφέρον του να αναλάβει το franchise μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ - το «No Time to Die» είναι η τελευταία ταινία στην οποία θα εμφανιστεί ως 007.

ηενρε

Δείτε ακόμη: Εχεις χρόνο να δεις το νέο τρέιλερ του «No Time to Die»;

«Αν η Μπάρμπαρα και ο Μάικ (σ.σ. αναφέρεται στους παραγωγούς των ταινιών του Τζέιμς Μποντ, Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Τζ. Γουίλσον) ενδιαφέρονταν, θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Σε αυτή τη φάση, είναι όλα στον αέρα. Θα δούμε τι θα γίνει. Αλλά ναι, θα ήθελα πολύ να παίξω τον Μποντ. Θα ήταν κάτι πολύ πολύ συναρπαστικό», δήλωσε ο Καβίλ στο GQ.

Το «No Time to Die» του Κάρι Φουκουνάγκα αναμένεται - εκτός απροόπτου - στις αίθουσες το Νόεμβριο σε διανομή της Tulip Entertainment.

ηενρυ