Buzz

Αναβάλλεται και πάλι η έξοδος στις αίθουσες του «No Time to Die» για το 2021

στα 10

Η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ αναβάλλεται και πάλι, αυτή την φορά για τις 2 Απριλίου 2021.

Αναβάλλεται και πάλι η έξοδος στις αίθουσες του «No Time to Die» για το 2021

Το «No Time to Die» αναβάλει και πάλι την έξοδο του στις αίθουσες. Οπως ανακοινώθηκε χτες η 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στις 12 Νοεμβρίου, αλλά μεταφέρεται για το 2021, και πιο συγκεκριμένα για τις 2 Απριλίου, έναν σχεδόν χρόνο μετά την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας της στις αίθουσες.

Δείτε ακόμα: «No Time to Die»: δείτε την Μπίλι Αϊλις στο βίντεο του νέου Bond τραγουδιού

«Η MGM, η Universal και οι παραγωγοί του Μποντ, Μάικλ Τζ. Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπρόκολι, ανακοίνωσαν σήμερα πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του ‘No Time to Die’, η 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ, αναβάλλεται μέχρι τις 2 Απριλίου για να μπορέσει να προβληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Καταλαβαίνουμε πως η αναβολή αυτή θα απογοητεύσει τους φανς αλλά για την ώρα ανυπομονούμε να μοιραστούμε την ταινία μαζί σας του χρόνου», ανακοίνωσε το στούντιο χτες.

H κίνηση αυτή μοιάζει να είναι η πιο λογική και αναμενόμενη, ιδιαίτερα όταν οι κινηματογράφοι στο Λος Αντζελες και τη Νέα Υόρκη, στις δυο μεγαλύτερες αγορές στην Αμερική, παραμένουν ακόμα κλειστοί και τα κρούσματα στην Ευρώπη αρχίζουν και πάλι συνεχώς να αυξάνονται, τα στούντιο αναβάλουν συνεχώς τις ταινίες τους περιμένοντας το πότε θα είναι ασφαλής να επιστρέψει ο κόσμος στις αίθουσες.

Διαβάστε ακόμα: Παράταση των μέτρων: κλειστές παραμένουν οι χειμερινές αίθουσες στην Αττική μέχρι τις 12 Οκτωβρίου

bond 25 poster 607