Buzz

Ο Κάρι Φουκουνάγκα πιστεύει πως ο κακός του «No Time to Die» θα ξεπεράσει και εκείνον του «Spectre»

στα 10

Τελικά δεν είναι Τζέιμς Μποντ εναντίον Σάφιν, αλλά Σάφιν εναντίον Μπλόφελντ.

Ο Κάρι Φουκουνάγκα πιστεύει πως ο κακός του «No Time to Die» θα ξεπεράσει και εκείνον του «Spectre»

Η 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die» φαίνεται πως θα είναι ένα μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός όταν θα κάνει την πρεμιέρα της, ευχόμαστε χωρίς άλλες καθυστερήσεις, τον Απρίλιο του 2021. Οχι μόνο θα είναι η τελευταία ταινία στην οποία θα δούμε τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του βρετανού πράκτορα, αλλά θα έχει και τον, οσκαρούχο πλέον, Ράμι Μάλεκ στον ρόλο του κακού Σαφίν ο οποίος, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Κάρι Φουκουνάγκα, θα είναι ακόμα «μεγαλύτερος» από εκείνον του Μπλόφελντ, τον οποίο υποδύθηκε ο Κριστόφ Βαλτς στο «Spectre».

Μιλώντας στο GQ ο Φουκουνάγκα έδωσε κάποιες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον νέο αντίπαλο του Μποντ, λέγοντας πως θα καταφέρει να ξεπεράσει και εκείνον του Μπλόφελντ. «Μόλις αρχίσαμε να πιάνουμε τον Κριστοφ Βάλτς και τον ρόλο του Μπλόφελτν, γνωρίζαμε πως δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιον που να δείχνει λιγότερος από εκείνον. Είχαμε μεγαλύτερες βλέψεις. Είναι δύσκολο γιατί δεν θέλαμε να κάνουμε ένα κλισέ κακό, αλλά έπρεπε να δημιουργήσουμε κάποιον ο οποίος δεν θα ήταν απειλή μόνο για τον Μποντ και τους ανθρώπους που αγαπά αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φουκουνάγκα.

Διαβάστε ακόμα: Πόσο καλός θα είναι ως κακός ο Ράμι Μάλεκ στο «No Time to Die»; Γνωρίζουμε καλύτερα τον Σάφιν

no time to die 607

Μέχρι στιγμής ο Σάφιν παραμένει ένα μυστήριο και το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως έχει δερματολογικά προβλήματα, ότι με κάποιον τρόπο σχετίζεται με τη Μάντλιν της Λεά Σεντού και ότι το όπλο του είναι η τεχνολογία, ενώ κάποιοι τον παρομοίασαν με τον κλασσικό κακό του Μποντ Dr. No, κάνοντας τον Μάλεκ να πει πως το βρίσκει ενδιαφέρον όλο αυτό.

Η ταινία «No Time to Die» έχει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες για τις 2 Απριλίου 2021 και μαζί με τους Ντάνιελ Κρεγκ και τον Ράμι Μάλεκ, πρωταγωνιστούν οι Λεά Σεντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, με τον Τζέφρι Ράιτ, τον Κρίστοφ Βάλτς και τον Ρέιφ Φάινς ως «Μ». Επίσης πρωταγωνιστούν οι Ρόρι Κινίαρ, Ανα ντε Αρμας, Νταλί Μπενσάλα, Ντέιβιντ Ντένσικ και ο Μπίλι Μάγκνουσεν.

Διαβάστε ακόμα: H MGM ήταν διατεθειμένη να πουλήσει το «No Time to Die» σε έναν streamer στην κατάλληλη τιμή

no time to die 2021 poster 607