Buzz

Ο Αρμι Χάμερ νιώθει «ευγνώμων» για όλα όσα πέρασε τα τελευταία τρία χρόνια

στα 10

Ο ηθοποίος, μιλώντας στο podcast «Painful Lessons», μίλησε για όλα όσα πέρασε αυτά τα χρόνια και για το πως πλέον βρίσκεται σε μια πολύ καλύτερη φάση στη ζωή του.

Ο Αρμι Χάμερ νιώθει «ευγνώμων» για όλα όσα πέρασε τα τελευταία τρία χρόνια

Εχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια όταν ο Αρμι Χάμερ κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση και κανιβαλισμό με αποτέλεσμα τον ίδιο να χάνει τη μία δουλειά πίσω από την άλλη, μέχρι που στο τέλος το Χόλιγουντ κράτησε τις αποστάσεις του μακριά από τον ηθοποιό. Τώρα ο ίδιος αποφάσισε να μιλήσει για τους ισχυρισμούς που εκτροχίασαν την καριέρα του στο Χόλιγουντ, λέγοντας ότι τώρα είναι «ευγνώμων» για όλα όσα πέρασε τα τελευταία τρία χρόνια.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο podcast «Painful Lessons», ο Χάμερ μίλησε για τις κατηγορίες για κανιβαλισμό που τον περιβάλλουν από το 2021, αποκαλώντας την κατάσταση «ξεκαρδιστική».

«Οι άνθρωποι με αποκαλούσαν κανίβαλο και όλοι τους πίστεψαν. Ελεγαν ότι να, αυτός ο τύπος έφαγε κόσμο. Δηλαδή τι; Για τι πράγμα ακριβώς μιλάμε; Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κανίβαλος; Πρέπει να φας κόσμο! Πώς θα γίνω κανίβαλος;! Ηταν παράξενο», είπε Χάμερ γελώντας.

Διαβάστε ακόμα: Ο Λούκα Γκουαντανίνο είπε πως και φυσικά θα καλούσε τον Αρμι Χάμερ να παίξει στο σίκουελ του «Call Me by Your Name»

Armie Hammer MAIN

Και συνέχισε λέγοντας πως «ακόμα και με αυτές τις κατηγορίες, σε ό,τι κι αν έλεγαν οι άνθρωποι, ό,τι κι αν συνέβη, τώρα βρίσκομαι σε ένα μέρος στη ζωή μου όπου είμαι ευγνώμων για κάθε κομμάτι της». Μάλιστα ο ίδιος ισχυρίστηκε πως «ποτέ δεν ήξερα πώς να δώσει στον εαυτό μου αγάπη» ή «αυτοεπικύρωση» πριν από τις κατηγορίες, επειδή «είχε αυτή τη δουλειά όπου μπορούσα να την πάρω από τόσους πολλούς ανθρώπους. Δεν ένιωθα καλά. Ποτέ δεν ένιωσα ικανοποιημένος, ποτέ δεν χόρτασα. Ποτέ δεν ήμουν σε ένα μέρος όπου ήμουν ευχαριστημένος με τον εαυτό μου - όπου είχα αυτοεκτίμηση».

Ο Χάμερ είπε επίσης ότι οι κατηγορίες προκάλεσαν έναν θάνατο του εγώ του κι έναν θάνατο καριέρας. «Ηταν σχεδόν σαν μια βόμβα νετρονίων που εξερράγη στη ζωή μου. Με σκότωσε, σκότωσε τον εγωισμό μου, σκότωσε όλους τους ανθρώπους γύρω μου που νόμιζα ότι ήταν φίλοι μου – που τελικά δεν ήταν – όλοι αυτοί οι άνθρωποι, αστραπιαία, έφυγαν».

Κι όσο αφορά για τα επόμενα βήματα της καριέρας του, ο Χάμερ είπε πως μπορεί να μην ξαναδουλέψει ως ηθοποιός αλλά γράφει ήδη ένα σενάριο μαζί με έναν φίλο του που ελπίζει πως κάποια μέρα θα γίνει ταινία.