Buzz

Κανίβαλος ή αθώος: τι συμβαίνει με τον Αρμι Χάμερ;

στα 10

Αληθινά ή ψεύτικα τα DMs; Δικά του τα βίντεο; Το μόνο σίγουρο: έχασε την επόμενη ταινία του. Το Χόλιγουντ αρχίζει και παίρνει αποστάσεις.

Flix Team
Κανίβαλος ή αθώος: τι συμβαίνει με τον Αρμι Χάμερ;

Πριν από λίγες μέρες η ιστορία έγινε viral. Μία σειρά από screenshots που επικαλούνται ότι αποτελούν αληθινές ιδιωτικές συνομιλίες του Αρμι Χάμερ με ερωμένη(ες) του, κατά τις οποίες ο ηθοποιός αφήνει ελεύθερη την s/m φαντασία του, που φτάνει μέχρι τον... κανιβαλισμό. Τον φτιάχνει να «τους κόψει το κεφάλι», να «ξεριζώσει την καρδιά τους και να την κρατήσει στα χέρια του», «να φάει κομμάτια τους».

Δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία. Ολη ακουγόντουσαν αρκετά κίτρινα, εντελώς τραβηγμένα από τα μαλλιά, και μια πρώτη αντίδραση ήταν ότι τα μηνύματα είτε είναι ψεύτικα, ή έστω αλληγορικά - ιδιωτικές φαντασιώσεις εραστών, που δεν αφορούν κανέναν. Μέχρι που κατά τη διάρκεια της εβδομάδας διάφορες γυναίκες που έχουν συνδεθεί με τον ηθοποιό άρχισαν να εμφανίζονται και να κάνουν δηλώσεις, μιλώντας για κακοποίηση («ήταν παθιασμένος με το να πίνει το αίμα μου, με τρέλανε, με έκανε να πιστέψω ότι αυτό το κάνει από πάθος κι αγάπη»). Δημόσια, πήρε θέση και η συγγραφέας Tζέσικα Σιένσιν Χενρίκεζ, η οποία έβγαινε με τον Χάμερ το φθινόπωρο του 2020:

Οσο αναρωτιέστε αν τα DMs του Αρμι Χάμερ είναι αληθινά (και είναι), τόσο αποδεικνύετε γιατί ζούμε σε κοινωνίες που ευνοούν τον κακοποιητή και δεν πιστεύουν τα θύματα».

armie hammer 607

Πρόσφατα επίσης, μία δημοσιογράφος του Esquire αποκάλυψε ότι ο Χάμερ είναι γνωστός στην πιάτσα: «Μιλώντας με μία πολύ διάσημη κι αξιαγάπητη ηθοποιό πριν χρόνια, με παρακάλεσε να σταματήσω την ηχογράφηση για λίγο και μου είπε off the record όλα αυτά που αποκαλύπτονται σήμερα».

Ταυτόχρονα, δεν τον βοήθησαν και κάποια βίντεο που κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες που τον δείχνουν να πίνει και να κάνει κόκες όσο οδηγεί.

Φυσικά το Χόλιγουντ δεν συγχωρεί και πολλά πια. Αρχισαν τα παρατράγουδα: πριν λίγες ώρες έσκασε η ανακοίνωση ότι ο Αρμι Χάμερ απομακρύνθηκε από το «Shotgun Wedding», την ρομαντική κομεντί που θα γύριζε με την Τζένιφερ Λόπεζ στον Αγιο Δομίνικο. Απομακρύνθηκε ή τον απομάκρυναν;

«Δεν θα σχολιάσω όλες αυτές τις μαλακίες που κυκλοφόρησαν. Αποφάσισα να αποχωρήσω γιατί δέχομαι μία μοχθηρή επίθεση και δεν μπορώ να αφήσω τα παιδιά μου εν διαμέσω όλων αυτών και να πάω στον Αγιο Δομίνικο για 4 μήνες για να γυρίσω ταινία ...»

Διαβάστε περισσότερα: