Buzz

Ο Λούκα Γκουαντανίνο είπε πως και φυσικά θα καλούσε τον Αρμι Χάμερ να παίξει στο σίκουελ του «Call Me by Your Name»

στα 10

Αν και ακόμα δεν υπάρχει κάποιο σενάριο για το σίκουελ, ο Γκουαντανίνο είπε πως και φυσικά θα καλούσε τον Χάμερ να ερθει να πρωταγωνιστήσει σε αυτό.

Ο Λούκα Γκουαντανίνο είπε πως και φυσικά θα καλούσε τον Αρμι Χάμερ να παίξει στο σίκουελ του «Call Me by Your Name»

Τελικά τι γίνεται με το σίκουελ του «Να Με Φωνάζεις Με Τ' Ονομά Σου» του Λούκα Γκουαντανίνο;

Από τότε που κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αντρέ Ασιμάν «Ελα Να Με Βρεις» το 2019, ο Γκουαντανίνο είχε εκφράσει την επιθυμία του να το μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη, αλλά από τότε που ο πρωταγωνιστής της Αρμι Χάμερ έγινε persona non grata στο Χόλιγουντ, μετά και τις κατηγορίες που εμφανίστηκαν εις βάρος του, το project φαίνεται πως δεν προχώρησε πουθενά.

Παρόλα αυτά όμως ο Γκουαντανίνο δήλωσε πως, αν γίνει κάποτε η ταινία, σίγουρα θα πει στον Χάμερ να πρωταγωνιστήσει σε αυτή. Ομως ακόμα δεν υπάρχει κάποιο επίσημο σενάριο ή κάτι που να δείχνει πως έχει ήδη πάρει μπρος η μεταφορά του βιβλίου του Ασιμάν στη μεγάλη οθόνη. «Δεν υπάρχει υπόθεση, άρα δεν υπάρχει ταινία. Είναι μια ευχή και μια επιθυμία και δεν έχω αποφασίσει ποια θα είναι η ιστορία. Αλλά ναι και φυσικά θα καλούσα πίσω τον Αρμι Χάμερ», εξήγησε ο Γκουαντανίνο σε συνέντευξή του στο Variety.

Διαβάστε ακόμα: Είχε ο πατέρας του Ελιο στο «Να Με Φωνάζεις Με Τ' Ονομά Σου» μια παλαιότερη γκέι εμπειρία; Ο Αντρέ Ασιμάν ξεκαθαρίζει το τοπίο

Call Me by Your Name main

Ο Γκουαντανίνο παλιότερα είχε πει πως ξέρει ακριβώς πώς θα είναι ο Ελιο και ο Ολιβερ, στο σίκουελ. «Από τη μια πλευρά, νομίζω ότι ο Ελιο κι ο Ολιβερ θα πρέπει να είναι μεγαλύτεροι,» λέει ο σκηνοθέτης. «Τώρα ο Ελιο είναι 17 και τον βλέπω να είναι στα 25 στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής του. Κι ο Ολιβερ είναι 24, άρα αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι 32 χρόνων. Νομίζω ότι επειδή ο Τίμοθι είναι τώρα 22, έχουμε λίγο χρόνο. Ταυτόχρονα, δεν είχα περιθώριο αυτό τον καιρό ν' ασχοληθώ με τίποτα εκτός από τη "Suspiria". Δεν είχα την ηρεμία και, κυριολεκτικά, το χρόνο να ρίξω ιδέες στο τραπέζι και να βάλω τη σκέψη μου σε τάξη. Κι ίσως να καταπιαστώ μαζί τους, με τη βοήθεια και τη συντροφικότητα του Αντρέ Ασιμάν. Εχω επεξεργαστεί πολλές, πολλές ιδέες που θα ήθελα να μοιραστώ, αλλά δεν μπορώ. Γιατί δεν έχουν πάρει ακόμα μορφή. Αλλά νομίζω ότι υπάρχει πολύ υλικό και στις τελευταίες 50 σελίδες του μυθιστορήματος του Ασιμάν, όπου τους ακολουθείς για ακόμα 20 χρόνια.»

Παρά το γεγονός ότι τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί, είναι ξεκάθαρο ότι η επιθυμία για ένα σίκουελ εξακολουθεί να υπάρχει και με μια ταινία να μην αποκλείεται να γίνει στο μέλλον, ακόμη και με τον Αρμι Χάμερ να επαναλαμβάνει τον ρόλο του.