Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Καθώς φτάνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού τα τρέιλερ από κάποιες indie ταινίες καταφέρνουν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Και μετά είναι και ο Μάικλ Μάιερς.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Halloween Kills»

Η ταινία του Ντείβιντ Γκόρντον Γκριν έχει teaser και μαζί με αυτό έρχεται και η, αναποφευκτη, ανακοίνωση μετάθεσης πρεμιέρας της ταινίας για έναν ολόκληρο χρόνο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Halloween Kills».


«We Are Who We Are»

Ο Λούκα Γκουαντανίνο έχει έτοιμη την τηλεοπτική σειρα που θα κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβρη στο HBO και το HBO Max. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «We Are Who We Are».


«Tesla»

O Νίκολα Τέσλα τα βάζει με τον Τόμας Εντισον σε σκηνοθεσία του Μάικλ Αλμερέιντα και στους ομώνυμους ρόλους πρωταγωνιστούν οι Ιθαν Χοκ και Κάιλ ΜακΛάχλαν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Tesla».


«Βασιλιάς Οτο»

Ο άνθρωπος πίσω από το μεγάλο θρίαμβο της ελληνικής ομάδας ποδοσφαίρου το 2004 έχει τη δική του ταινία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Βασιλιάς Οτο».


«Lost Girls & Love Hotels»

Η Αλεξάντρα Νταντάριο κάνει ένα τουρ στην ηδονιστική πλευρά του Τόκιο.


«She Dies Tomorrow»

H παράνοια μιας γυναίκας η οποία πιστεύει πως θα πεθάνει την επόμενη μέρα, και προσπαθεί να την περάσει την αντίληψη αυτή και στους φίλους και συγγενείς της, βρίσκεται στο επίκεντρο της ταινίας σε σκηνοθεσία Εϊμι Σέιμετζ.


«The One and Only Ivan»

Βασισμένη στη ομότιτλη παιδική νουβέλα της Κ.Α. Απλγκέιτ και σε μια αληθινή ιστορία από τον Ζωολογικό Κήπο της Ατλάντα, η νέα ταινία της Disney θα κάνει πρεμιέρα τελικά απευθείας στο Disney+.


«I Used To Go Here»

H Γκίλιαν Τζέικομπς (από το «Community» και το «Love» του Τζαν Απάτοου ) πρωταγωνιστεί στη νέα κωμωδία του Κρις Ρέι.


«The Umbrella Academy Season 2»

Δεκαετία του 60, τέλος του κόσμου και φυσικά η αγαπημένη σε όλους δυσλειτουργική οικογένεια έρχονται στο Netflix στις 30 Ιουλίου.


«Away»

H Χίλαρι Σουάνκ ετοιμάζεται να αφήσει την Γη και ό,τι αγαπάει πίσω της και να πάει μια διαστημική αποστολή στον Αρη. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 4 Σεπτεμβρίου.


«The Sandman Audible»

Το audiobook του «The Sandman» του Νιλ Γκέιμαν έχει τρέιλερ με την φωνή του Τζέιμς ΜακΑβόι στον ρόλο του Ορφέα.


«Indiana Jones Trilogy Honest Trailer»

Αποτυχημένος καθηγητής ή σπουδαίος αρχαιολόγος; Το honest trailer της τριλογίας του «Indiana Jones» έχει την απάντηση.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.