Buzz

Let him burn! To «Halloween Kills» έχει νέο teaser

στα 10

Αλλά μαζί με αυτό έρχεται και η, αναποφευκτη, ανακοίνωση μετάθεσης πρεμιέρας της ταινίας για έναν ολόκληρο χρόνο.

Let him burn! To «Halloween Kills» έχει νέο teaser

Εχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είδαμε ένα τρέιλερ ή έστω κάποιες φωτογραφίες από το «Halloween Kills» σε σκηνοθεσία του Ντείβιντ Γκόρντον Γκριν, το οποίο μας έκανε να αναρωτιόμαστε για το εάν όντως η ταινία θα έκανε την προγραμματισμένη της πρεμιέρα στις αίθουσες φέτος τον Οκτώβριο.

Διαβάστε ακόμα: Το πρώτο behind the scenes βίντεο από το «Halloween Kills», δώρο από την Τζέιμι Λι Κέρτις

Η Universal κυκλοφόρησε ένα νέο μικρό teaser από την ταινία, γεμάτο ατμόσφαιρα, την Τζέιμι Λι Κέρτις να φωνάζει στους πυροσβέστες «let him burn», νέες σκηνές αλλά και την απόδειξη ότι Μάικλ Μάιερς ζει και βασιλεύει. Αλλά μαζί με αυτό ήρθαν και τα δυσάρεστα νέα πως η ταινία αναβάλλεται για έναν χρόνο, λόγω της πανδημίας, και θα βγει στις αίθουσες στις 15 Οκτωβρίου 2021 με το «Halloween Ends», το τελευταίο μέρος της τριλογίας αυτής, να μεταφέρεται κι αυτό στις 14 Οκτωβρίου 2022.


Διαβάστε παρακάτω την επιστολή του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν και του Τζον Κάρπεντερ που συνόδευε το τρέιλερ.

Σας γράφουμε με θλίψη για το γεγονός ότι η αναβολή της ταινίας βρίσκεται ακόμα προς συζήτηση, αλλά ένα από τα πράγματα που μας προετοιμάζει η πολυετή καριέρα στην κινηματογραφική βιομηχανία είναι το απροσδόκητο. Τις τελευταίες εβδομάδες, η κινηματογραφική οικογένειά μας εξέτασε τις προβλέψεις για μια κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες και τα αποτελέσματα ήταν ανησυχητικά. Συζητήσαμε για το πως θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να παρουσιάσουμε το «Halloween Kills» στους πιστούς φανς σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς και στο νέο κοινό που ελπίζουμε πως θα προσκαλέσουμε σε αυτή την νέα εμπειρία.

Ηταν μια τρελή και ζωντανή παραγωγή. Παλιοί χαρακτήρες όπως η Λόρι, Τόμι, η Λίντσεϊ, η Λόνι, η Μάριον, ο Μπράκετ και το The Shape (Μάικλ Μάιερς) επιστρέφουν, μαζί με μια πλειάδα από καινούργια πρόσωπα αποτελούν το δεύτερο κεφάλαιο της τριλογίας του «Halloween». Ξεδιπλώθηκε σαν μια δημιουργική εμπειρία και πιστεύουμε πως όλο αυτό θα είναι υπέροχη προσθήκη στο franchise.

Αν την κυκλοφορούσαμε φέτος τον Οκτώβρη, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα ότι η κινηματογραφική εμπειρία της ταινίας θα ήταν αρκετά πιο συμβατική. Αφού κοιτάξαμε τις επιλογές μας πήραμε την απόφαση να μεταφέρουμε την πρεμιέρα της έναν χρόνο μετά.

Επίσης η Universal συμφώνησε και σε μια IMAX παρουσίαση της ταινίας τον Οκτώβριο του 2021. Εχουμε ξεκινήσει την μίξη ήχου παρέα με την καλύτερη ομάδα η οποία θα σας κάνει να ανατριχιάσετε ακούγοντας τον ουρλιαχτά και τους φόνους. Θα έχουμε τον χρόνο να τελειώσουμε την ταινία με την ποιότητα που αξίζει στους φανς. Και η προετοιμασία για το «Halloween Ends» έχει ήδη ξεκινήσει.

Είναι τιμή μας να δουλεύουμε με αυτούς τους χαρακτήρες και να περνάμε τον καιρό μας στο Χαντονφίλντ. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τα επόμενα κεφάλαια μαζί σας.

Επίσης ανακοινώθηκε από την Universal πως την θέση θα πάρει το «Candyman» του οποίου η πρεμιέρα μετατέθηκε ξανά τρεις εβδομάδες, από τις 25 Σεπτεμβρίου για τις 16 Οκτωβρίου.