Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Τι κοινό έχουν ο Φρανκενστάιν, ένας βρικόλακας, μια μάγισσα και μια αράχνη; Ολοι τους πρωταγωνιστούν στα τρέιλερ αυτής της εβδομάδας.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Morbius»

Ο Τζάρεντ Λέτο νιώθει πιο ζωντανός από ποτέ και λερώνει με λίγο αίμα το σύμπαν των ηρώων (ή μάλλον των κακών) της Marvel. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Morbius».


«Frankenstein»

Γοτθικός τρόμος με γεύση Κώστα Ζάπα, αυτή είναι η νέα ταινία του ιδιοσυγκρασιακού Ελληνα δημιουργού. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Frankenstein».


«Insecure»

H Iζα Ρέι ραπάρει στον καθρέφτη της. Ακόμα κι αν ήταν ο τηλεφωνικός κατάλογος, κι όχι το teaser της νέας σεζόν «Insecure», μάς έχει καθηλώσει. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Insecure».


«Bojack Horseman»

Στις 31 Ιανουαρίου λέμε αντίο σε μια από τις καλύτερες σειρές της τηλεόρασης.


«Snowpiercer»

Βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του 2013, η σειρά θα μας μεταφέρει σε ένα δυσοίωνο μέλλον όπου ολόκληρος ο πλανήτης έχει μετατραπεί σε ένα αφιλόξενο παγωμένο τοπίο και θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαΐου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Snowpiercer».


«Little Fires Everywhere»

H Ριζ Γουίδερσπουν και η Κέρι Γουάσινγκτον πρωταγωνιστούν στη σειρά του Hulu βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Σελέστ Νγκ σε μια ιστορία που εξερευνά τα βάρη των μυστικών που κουβαλάμε, την φύση της τέχνης και της ταυτότητας, αλλά και την δύναμη της μητρότητας.


«Black Widow»

Πρώτες εικόνες από τη σόλο περιπέτεια της «Μαύρης Χήρας». Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη «Black Widow».


«Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»

Η αθάνατη ελληνίδα μάνα πρωταγωνίστρια στο νέο teaser της ταινία του Γιάννη Οικονομίδη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς».


«Penny Dreadful: City of Angels»

Αφήνοντας τους βρικόλακες, λυκάνθρωπους και μάγισσες στην άκρη, ο Τζον Λόγκαν και το Showtime αναβιώνουν μια από τις καλύτερες γοτθικές σειρές τρόμου της τηλεόρασης, αυτή την φορά στο Λος Αντζελες της δεκαετίας του '30. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Penny Dreadful: City of Angels».


«Deadwater Fell»

Ο Ντέιβιντ Τέναντ πρωταγωνιστεί κι αυτή τη φορά βρίσκεται στο κέντρο μιας σειράς τραγικών μυστηριωδών θανάτων. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Deadwater Fell».


«Chilling Adventures of Sabrina Part 3»

Μετά το βίντεο κλιπ η Σαμπρίνα έρχεται να μας δείξει με ένα νέο τρέιλερ πως η κόλαση έχει νέα βασίλισσα. Η σειρά επιστρέφει στο Netflix στις 24 Ιανουαρίου.


«Guns Akimbo»

O Ντάνιελ Ράντκλιφ, ένας video game developer, ξυπνάει με όπλα καρφωμένα στα χέρια του και έχει ως στόχο να σκοτώσει έναν πληρωμένο δολοφόνο σε ένα live streaming παιχνίδι στο ίντερνετ. Η ταινία θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 5 Μαρτίου.


«Peter Rabbit 2: The Runaway»

Οι αγαπημένοι χαρακτήρες της Μπίατριξ Πότερ επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη στις 10 Απριλίου 2020.


«Bloodshot»

O Βιν Ντίζελ είναι ο Bloodshot, ένας υπερστρατιώτης με ειδικές δυνάμεις, βασισμένο στο ομότιτλο κόμικ της Valiant Comics.


«Westworld»

Το νέο τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο της σειράς μας δίνει την ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς, 15 Μαρτίου 2020. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον τρίτο κύκλο του «Westworld».


«The Lovebirds»

O Κουμάιλ Ναντζίαμι και η Ισα Ρέι είναι ένα αρκετά αγαπημένο ζευγάρι τους οποίους κάποιος παγιδεύει για τον θάνατο ενός άντρα που έπεσε πάνω στο αμάξι τους. Σε σκηνοθεσία του Μάικλ Σόουαλτερ του «The Big Sick» η ταινία αναμένεται στις αμερικάνικες αίθουσες τον Απρίλιο.


«Lost Girls»

H Εϊμι Ράιαν πρωταγωνιστεί στον ρόλο μιας μητέρας που ψάχνει την χαμένη της κόρη και ανακαλύπτει ένα δίκτυο εμπορίας ανθρώπων το οποίο έχει απαγάγει πολλά κορίτσια, και μάλλον και την ίδια της την κόρη. Η ταινία, σε παραγωγή του Netflix, θα κάνει την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ του Σάντανς την επόμενη εβδομάδα.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.