Buzz

Ο Τζάρεντ Λέτο νιώθει πιο ζωντανός από ποτέ, στο τρέιλερ του «Morbius»

στα 10

Και λερώνει με λίγο αίμα το σύμπαν των ηρώων (ή μάλλον των κακών) της Marvel.

Ο Τζάρεντ Λέτο νιώθει πιο ζωντανός από ποτέ, στο τρέιλερ του «Morbius»

O χαρακτήρας του Morbius έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο τεύχος 101 του The Amazing Spider-Man το 1971 και στην πορεία συναντήθηκε (και πάλεψε) κάμποσες φορές με τον Ανθρωπο Αράχνη, σε μια διαδρομή που ήταν βουτηγμένη στο σκοτάδι αλλά και στις ενοχές για την μοίρα του που τον καταδίκασε να ζει πίνοντας το αίμα αθώων.

Στο φιλμ του Ντάνιελ Εσπινόζα ο Μάικλ Μόρμπιους είναι ένας ιδιοφυής επιστήμονας, ο οποίος έχοντας ξεπεράσει μια δύσκολη παιδική ηλικία, παλεύει ακόμη με μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί να τον σκοτώσει. Προκειμένου να επιβιώσει δεν θα διστάσει να δοκιμάσει τις πιο ανορθόδοξες και παράνομες μεθόδους θεραπείας, μεταμορφώνοντας τον εαυτό του σε βαμπίρ στην πορεία.

Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2020

morbius 607

Το φιλμ που ετοιμάζεται να έρθει στις οθόνες μας το καλοκαίρι του 2020, φιλοδοξεί να επαναλάβει την επιτυχία του «Venom» και να επεκτείνει το σύμπαν της Marvel (τους χαρακτήρες που ανήκουν στην Sony) και του Spider-Man. Ο οποίος κάνει την εμφάνισή του ως πόστερ σε έναν τοίχο πριν ο Μάικλ Κίτον μας κλείσει το μάτι στο τέλος του τρέιλερ φέρνοντας και τον Vulture από το «Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του» στον κόσμο του «Morbius».


Διαβάστε ακόμη: 2010-2019: Αυτή ήταν η δεκαετία που οι υπερήρωες κατέκτησαν τον κόσμο