Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Μποντ, Μουλάν και Μαύρη Χήρα φαίνεται πως μονοπωλούν το ενδιαφέρον των τρέιλερ για αυτή την εβδομάδα.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«No Time to Die»

Ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει. Επιτέλους! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «No Time to Die».


«Mulan»

Αυτό το live action remake της Disney δείχνει πραγματικά επικό και εντυπωσιακό. Αλλά και τελείως διαφορετικό από τα υπόλοιπα που έχει κάνει. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη «Mulan».


«Black Widow»

Πρώτες εικόνες από τη σόλο περιπέτεια της «Μαύρης Χήρας». Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη «Black Widow».


«You»

Ο Τζο φτάνει στο Λος Αντζελες, αλλάζει ταυτότητα και ετοιμάζεται να προσθέσει περισσότερα θύματα στη λίστα του στη δεύτερη σεζόν της σειράς η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου στο Netflix.


«Troop Zero»

Βαϊόλα Ντείβις εναντίον Αλισον Τζένεϊ με τις προσκοπήνες τους να προσπαθούν να κερδίσουν την ευκαιρία να ηχογραφήσουν ένα μήνυμα που θα ταξιδέψει με το Voyager στο διάστημα.


«Pinocchio»

Ο ταινία του Ματέο Γκαρόνε είναι έτοιμη και αυτές είναι οι πρώτες της παραμυθένιες εικόνες. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Pinocchio».


«The Outsider»

Ποτέ δε λέμε όχι σε λίγο ακόμη Στίβεν Κινγκ, ειδικά όταν έρχεται στο ΗΒΟ με πρωταγωνιστές όπως ο Μπεν Μέντελσον κι ο Τζέισον Μπέιτμαν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Outsider».


«Togo»

Ο Γουίλεμ Νταφόε συμπρωταγωνιστεί δίπλα σε ένα αξιαγάπητο σκυλί στη νέα ταινία του Disney+ η οποία φαίνεται πως θα κάνει πολλές καρδιές να λιώσουν.


«Dr. Who»

Διάστημα, για όλους. Αυτό είναι το μόνο της νέας Δόκτωρ η οποία επιστρέφει στις οθόνες μας την Πρωτοχρονιά.


«McMillions»

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του HBO ρίχνει φως για το πως ένας πρώην αστυνομικός κατάφερε να εξαπατήσει το μονοπωλιακό παιχνίδι των McDonalds κερδίζοντας εκατομμύρια στη πορεία.


«Messiah»

Στη νέα σειρά του Netflix η Μισέλ Μόναχαν παίζει τον ρόλο μιας πράκτορας της CIA η οποία προσπαθεί να αποκαλύψει τα ψέματα ενός άντρα ο οποίος προσπαθεί να πείσει πως είναι ο νέος Μεσσίας. Ή μήπως όμως λέει την αλήθεια;



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.