Buzz

H «Μουλάν» θέλει να φέρει τιμή στην οικογένειά της στο νέο εντυπωσιακό τρέιλερ

στα 10

Αυτό το live action remake της Disney δείχνει πραγματικά επικό και εντυπωσιακό. Αλλά και τελείως διαφορετικό από τα υπόλοιπα που έχει κάνει.

H «Μουλάν» θέλει να φέρει τιμή στην οικογένειά της στο νέο εντυπωσιακό τρέιλερ

Εχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Disney μας έδωσε ένα μικρό teaser από τη νέα live action κινηματογραφική μεταφορά της «Μουλάν», μάλλον λόγω των δηλώσεων της ηθοποιού Λι Γιφέι, η οποία υποδύεται την Μουλάν, για τα όσα συμβαίνουν στο Χονγκ Κονγκ τον τελευταίο καιρό και τις αντιδράσεις που ξεσήκωσαν τα όσα είπε, με το στούντιο να περιμένει να κοπάσει κάπως η θύελλα αυτή. Ετσι, με μόλις λίγους μήνες να έχουν απομείνει πριν η ταινία κυκλοφορήσει στις αίθουσες, επιτέλους έχουμε ένα νέο τρέιλερ το οποίο μας δίνει μια πιο καθαρή εικόνα για το τι θα δούμε τον Μάρτιο.

Διαβάστε ακόμα: H Χάλι Μπέιλι θα είναι η «Μικρή Γοργόνα» της Disney

mulan 607

Βασισμένη στην ομότιτλη ταινία κινουμένων σχεδίων του 1998 της Disney, η οποία με την σειρά της βασίζεται στον συναρπαστικό κινέζικο μύθο της Μουλάν της κόρης ενός αυστηρού βετεράνου που θα υποδυθεί ότι είναι αγόρι προκειμένου να πάρει τη θέση του στον αυτοκρατορικό στρατό, η Νεοζηλανδέζα σκηνοθέτης Νίκι Κάρο (του υποψήφιου για Οσκαρ «Whale Rider») φαίνεται πως παίρνει περισσότερα στοιχεία από παραμύθι παρά από την ταινία, φέρνοντας μαζί του μια πιο σοβαρή και λιγότερο μουσικοχορευτική ατμόσφαιρα. Και αυτό σημαίνει, δυστυχώς, πως θα λείπει ο δράκος Μούσου, ο οποίος από ότι φαίνεται αντικαταστάθηκε από έναν Φοίνικα.

Αυτό όμως μπορεί να είναι για καλό αν αναλογιστεί κανείς τα τελευταία ανέμπνευστα live action remakes της Disney τα οποία είχαν σχεδόν μεταφέρει σκηνή-σκηνή. Η ταινία «Μουλάν», στην οποία πρωταγωνιστούν ένα all star ασιατικό καστ όπως οι Γκονγκ Λι και Τζετ Λι, θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Μαρτίου.


Διαβάστε ακόμα: Oι υπαρξιακές ανησυχίες της Pixar κάνουν την εμφάνισή τους στο πρώτο τρέιλερ του «Soul»

mulan poster 607