Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Ο Αύγουστος μας δίνει ήδη μια μικρή γεύση για το τι μας περιμένεις στις αίθουσες αλλά και στη μικρή οθόνη από το φθινόπωρο.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Irishman»

Μετά την ανακοίνωση πως η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε θα κάνει την πρεμιέρα της στο 57ο Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης το φθινόπωρο, βλέπουμε και τις πρώτες εικόνες της. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Irishman».


«1917»

Ακολουθώντας στα χνάρια της «Δουνκέρκης» και της «Διάσωσης του Στρατιώτη Ράιαν», ο Σαμ Μέντες και ο διευθυντής φωτογραφίας Ρότζερ Ντίκινς μάς αφήνουν εκτεθειμένους στο μέτωπο του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «1917».


«Mindhunter»

O Ντέιβιντ Φίντσερ (ευτυχώς!) επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Και έχει καλή παρέα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον δεύτερο κύκλο του «Mindhunter».


«The Lighthouse»

Μετα από μια εντυπωσιακή πρεμιέρα στις Κάννες η ταινία του Ρόμπερτ Εγγκερς μας δείχνει το πρώτο της τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Lighthouse».


«13 Reasons Why»

Είστε έτοιμοι για να επιστρέψουμε στο Σπρινγκ Φιλντ; Δείτε το trailer του 3ου κύκλου και βρείτε 13 λόγους να ανυπομονείτε... Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον τρίτο κύκλο του «13 Reasons Why».


«Patrick»

Ενα χαμένο σφυρί σε μια κατασκήνωση γυμνιστών. Δεν είναι η αρχή από ένα ανέκδοτο, αλλά η ουσία της ιστορίας ενός εντυπωσιακού κινηματογραφικού ντεμπούτου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Patrick».


«Lara»

O Γιαν Oλε Γκέρστερ του «Oh Boy», επιστρέφει κι αυτή τη φορά με μια γυναίκα στο κέντρο της ιστορίας του. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Lara».


«Modern Love»

Aπό την Αν Χάθαγουεϊ μέχρι τον Αντι Γκαρσία, κι από την Τίνα Φέι μέχρι τον Ντεβ Πατέλ, η νέα σειρά του Amazon Prime υπόσχεται να είναι η rom-com, feel-good απόλαυση του φθινοπώρου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Modern Love».


«The Hunting»

Η σειρά της αυστραλέζικης τηλεόρασης σκηνοθετημένη από τη Σόφι Χάιντ και την Ανα Κόκκινος εξερευνά την γενιά του «pics or it didn't happen». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Hunting».

«Little Monsters»

Η Λουπίτα Νιόνγκ'ο έχει να αντιμετωπίσει ζόμπι, παιδιά, και κάτι ανάμεσα σε αυτά τα δυο στην νέα κωμωδία τρόμου.


«I Am Patrick Swayze»

Ενα ντοκιμαντέρ για την ζωή του αγαπημένου ηθοποιού που μας άφησε αρκετά νωρίς με συνεντεύξεις, αρχαϊκό υλικό και δηλώσεις από φίλους και συνεργάτες του.


«Undone»

Από την καλλιτεχνική ομάδα που κρύβεται πίσω από το «BoJack Horseman» έρχεται μια σειρά με rotoscope animation που θα παίξει μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime μέσα στο 2019.


«The Hunt»

12 άγνωστοι ξυπνούν σε ένα ξέφωτο χωρίς την παραμικρή ιδέα για το πως βρέθηκαν εκεί, αλλά γρήγορα ανακαλύπτουν πως όλοι είναι θηράματα σε ένα άθλημα κυνηγιού. Η ταινία, σε σενάριο Ντείμον Λίντελοφ, αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον φθινόπωρο.


«American Horror Story: 1984»

Με τίτλο ένα από «1984» η νέα σεζόν αποτίει φόρο τιμής στα slasher movies που στιγμάτισαν μια ολόκληρη δεκαετία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «American Horror Story: 1984».


«Tigers Are Not Afraid»

Ταινία τρόμου από το Μεξικό, όπου παιδιά οπλισμένα με μαγικές ευχές τα βάζουν με εμπόρους ναρκωτικών και τα φαντάσματα του παρελθόντος τους.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.