Buzz

«13 Reasons Why»: Ο 3ος κύκλος έχει ημερομηνία πρεμιέρας και trailer

στα 10

Είστε έτοιμοι για να επιστρέψουμε στο Σπρινγκ Φιλντ; Δείτε το trailer του 3ου κύκλου και βρείτε 13 λόγους να ανυπομονείτε...

«13 Reasons Why»: Ο 3ος κύκλος έχει ημερομηνία πρεμιέρας και trailer

Το «13 Reasons Why» («Δεκατρία Γιατί»), η σειρά που συγκλόνισε (όχι μόνο) την Αμερική, που έφερε στην τηλεόραση και στο τραπέζι τη συζήτηση του τραμπουκισμού, της παρενόχλησης και της αυτοκτονίας, μία σειρά καλοντυμένη στη μορφή ενός teen drama με πινελιές θρίλερ, επανέρχεται με τον 3ο της κύκλο. Που είχαμε αφήσει τα πράγματα;

Επιστρέφουμε 8 μήνες μετά από την στιγμή που οι Κλέι, Τζέσικα, Αλεξ, Τζάστιν και Ζακ εμπόδισαν τον Τάιλερ να πραγματοποιήσει μία αδιανόητη πράξη. Τους συναντάμε τώρα να προσπαθούν να συνεχίσουν τις ζωές τους, πάντα κουβαλώντας το βάρος της συγκάλυψης, ενώ παράλληλα βοηθούν τον Τάιλερ να προχωρήσει με την ανάρρωσή του. Ομως ένα σχολικό, "homecoming" παιχνίδι καταλήγει στην εξαφάνιση ενός παίκτη του ράγκμπι και την αστυνομία να στριμώχνει τον Κλέι ως βασικό ύποπτο. Ταυτόχρονα, ένας δαιμόνιος ξένος θα καθοδηγήσει την έρευνα της αστυνομίας στα μυστικά όλων.

Διαβάστε επίσης: Την κριτική του Flix για τη 2η σεζόν «13 Reasons Why» είναι εδώ. Αξιζε το binge watching της;

13 reasons why 607

Στον 3ο κύκλο του «13 Reasons Why» («Δεκατρία Γιατί»), οι συνέπειες ακόμη και των πιο καλοπροαίρετων πράξεων μπορούν να αλλάξουν για πάντα μία ζωή.

Στο πρωταγωνιστικό καστ συναντάμε ξανά τους Ντίλαν Μινέτ («Κλέι Γένσεν»), Μπράντον Φλιν («Τζάστιν Φόλει»), Τζάστιν Πρέντις («Μπράις Γουόκερ»), Αλίσα Μπο («Τζέσικα Ντέιβις»), Κρίστιαν Ναβάρο («Τόνι Παντίγια»), Μάιλς Χάιζερ («Αλεξ Σταντάλ»), Ντέβιν Ντρούιντ («Τάιλερ Ντάουν»), Ρος Μπάτλερ («Ζακ Ντέμπσεϊ»), Τίμοθι Γκραναντέρος («Μοντγκόμερι Ντε Λα Κρούζ»), Αν Γουίντερς ως («Κλόι»), Στίβεν Γουέμπερ («Διευθυντής Μπόουεν»), Μπρέντα Στρόνγκ («Κα Γουόκερ»), Εϊμι Χάργκριβς («Κα Γένσεν»), ενώ νέο πρόσωπο στη σειρά θα είναι η Γκρέις Σαίφ ως «Ανι».

Θυμηθείτε κι αυτό: Το «13 Reasons Why» είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια φετινής τηλεόρασης

Ο 3ος κύκλος κάνει πρεμιέρα και θα είναι διαθέσιμος στο Netflix στις 23 Αυγούστου.

.

Διαβάστε περισσότερα:

13 reasons why 607 2