Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Spencer»

Κρίστεν Στιούαρτ για Οσκαρ στο τρέιλερ του «Spencer» του Πάμπλο Λαραΐν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Spencer».


«Spider-Man: No Way Home»

Τρία λεπτά γεμάτα δράση, χιούμορ και... αποκαλύψεις για το μέλλον του MCU. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Spider-Man: No Way Home».


«The Power of the Dog»

Σφυρίζουμε με θαυμασμό για το τρέιλερ της νέας ταινίας της Τζέιν Κάμπιον. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Power of the Dog».


«The French Dispatch»

Τα νέα μικρά teasers του «The French Dispatch» επικεντρώνονται στις μοναδικές ιστορίες της ταινίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The French Dispatch».




«Madres Paralelas»

Το τρέιλερ για τις «Παράλληλες Μητέρες» του Πέδρο Αλμοδόβαρ βλέπεται... μ' έναν πόνο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Madres Paralelas».


«The Lost Symbol»

H σειρά βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Νταν Μπράουν με τον Ασλεϊ Ζάκερμαν στον ρόλο ενός νεαρού Ρόμπερτ Λάνγκτον έρχεται τον Σεπτέμβριο στη μικρή οθόνη.


«King's Man»

Prequel της τριλογίας των «Kingsmen», η νέα ταινία του Μάθιου Βον δεν χάνει τίποτα από το στιλ της. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «King's Man».


«I'm Your Man»

O Νταν Στίβενς είναι ένα ρομπότ εραστής στη νέα ταινία της Μαρία Σρέιντερ.


«The Starling»

H Μελίσα ΜακΚάρθι και ένα μικρό πουλί θα σας κάνουν να κλάψετε στη νέα ταινία του Netflix η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου.


«The Morning Show Season 2»

H δεύτερη σεζόν του Apple TV+ έρχεται στις 17 Σεπτεμβρίου.


«Impeachment: American Crime Story»

Μετά τον Ο. Τζ. Σίμπσον και τον Βερσάτσε η νέα μίνι σειρά του Ράιαν Μέρφι έρχεται να ασχοληθεί με την περιβόητη σχέση του Μπιλ Κλίντον και της Μόνικα Λεβίνσκι (η οποία είναι και μια από τους παραγωγούς της σειράς).



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021