Buzz

Το τρέιλερ για τις «Παράλληλες Μητέρες» του Πέδρο Αλμοδόβαρ βλέπεται... μ' έναν πόνο

στα 10

Χιούμορ και κυνισμός, πόνος ψυχικός και... κυριολεκτικός, στην ταινία που θ' ανοίξει το Φεστιβάλ Βενετίας.

Flix Team
Το τρέιλερ για τις «Παράλληλες Μητέρες» του Πέδρο Αλμοδόβαρ βλέπεται... μ' έναν πόνο

H νέα ταινία του Αλμοδόβαρ αφηγείται την ιστορία ούτε μιας, ούτε δύο αλλά τριών μαμάδων - τις υποδύονται η Πενέλοπε Κρουζ, η Αλτάνα Σάντσεζ Χιχόν και η νεαρή Μιλένα Σμιτ.

«Με τις "Παράλληλες Μητέρες" επιστρέφω στο σύμπαν των γυναικών, στην μητρότητα, στην οικογένεια. Η ταινία μιλάει για τη σημασία των προγόνων και των απογόνων, την αναπόφευκτη παρουσία της μνήμης. Υπάρχουν πολλές μητέρες στη φιλμογραφία μου, αυτές που θα δείτε σε αυτήν την ταινία είναι πολύ διαφορετικές», δηλώνει ο Πέδρο Αλμοδόβαρ δίνοντας το στίγμα πως σε αυτήν την ταινία οι μητέρες του θα είναι κάτι αρκετά λιγότερο από τέλειες.

Διαβάστε ακόμη: Αυτό είναι το επίσημο πρόγραμμα του 78ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Madres Paralelas

«Ως αφηγητή, οι ατελείς μητέρες με εμπνέουν συχνά. Η Πενέλοπε Κρουζ, η Αλτάνα Σάντσεζ Χιχόν και η νεαρή Μιλένα Σμιτ θα υποδύονται τις τρεις μητέρες στην ταινία, συνοδευόμενες από τον Ισραέλ Ελεχάλντε στο ρόλο του βασικού άνδρα ήρωα. Συνεργάζομαι επίσης με τις αγαπημένες μου Τζουλιέτα Σεράνο και Ρόσι ντε Πάλμα. Οι "Παράλληλες Μητέρες" θα είναι ένα δυνατό δράμα. Ή τουλάχιστον αυτό ελπίζω.»

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του «Παράλληλες Μητέρες», δυο γυναίκες, η Τζάνις (Κρουζ) και η Ανα (Σμιτ) μοιράζονται το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου θα γενήσουν. Είναι κι οι δυο χωρίς σύντροφο κι έμειναν έγκυες κατά λάθος. Η Τζάνις, μεσήλικη, δεν το μετανιώνει κι είναι περιχαρής. Η άλλη, η Ανα, έφηβη, είναι τρομαγμένη, μετανιωμένη, τραυματισμένη. Η Τζάνις προσπαθεί να της δώσει κουράγιο καθώς κι οι δυο περιφέρονται σαν υπνοβάτες στους διαδρόμους του νοσοκομείου. Οι λίγες λέξεις που θ' ανταλλάξουν αυτές τις ώρες θα δημιουργήσουν μεταξύ τους έναν πολύ ισχυρό δεσμό. Αυτόν το δεσμό, η μοίρα θ' αναλάβει να τον εξελίξει και να τον περιπλέξει με τρόπο τόσο αποφασιστικό, που θα μεταμορφώσει τις ζωές και των δυο.

Δείτε εδώ το πρώτο τίζερ της ταινίας:


Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Madres Paralelas»: