Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«F9»

Ακούτε τα μαρσαρίσματα; Το «F9» (πρώην «Fast & Furious 9») θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «F9».


«The Underground Railroad»

Η πολυαναμενόμενη σειρά του Μπάρι Τζένκινς έρχεται στο Amazon τον Μάιο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Underground Railroad».


«Cliff Walkers»

O Ζαν Γιμού, επιστρέφει με μια ταινία δράσης τοποθετημένη στην δεκαετία του ΄30. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Cliff Walkers».


«Portrait of an Artist»

Η Βαϊόλα Ντέιβις, ο Σπάικ Λι, ο Ντενζέλ Γουάσινγκτον και πολλοί άλλοι μιλούν, όχι απλώς για τον ηθοποιό, αλλά για τον καλλιτέχνη που χάθηκε πολύ νωρίς. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Portrait of an Artist».


«Borat Supplemental Reportings Retrieved From Floor Of Stable Containing Editing Machine»

Το Amazon θα παρουσιάσει διάφορες κομμένες σκηνές από το «Borat 2» με την μορφή τηλεοπτική σειράς, προωθώντας έτσι την ταινία για τα Οσκαρ.


«The Water Man»

O Ντέιβιντ Ογιέλοου σκηνοθετεί την πρώτη του ταινία για ένα παιδί που προσπαθεί να ανακαλύψει μια μυθική φιγούρα, τον Water Man, ο οποίος κρατά το μυστικό της αθανασίας.


«Army of the Dead»

O Ζακ Σνάιντερ επιστρέφει στο είδος ταινιών με ζόμπι και μας ταξιδεύει σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Λας Βέγκας. Η ταινία αναμένεται στο Netflix στις 21 Μαΐου.


«The Hitman’s Wife’s Bodyguard»

O Ράιαν Ρέινολντς και ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον επιστρέφουν για το σίκουελ της κωμωδίας του 2017 με τους Σάλμα Χάγιεκ και Αντόνιο Μπαντέρας να συμπρωταγωνιστούν.


«Mythic Quest Season 2»

H δεύτερη σεζόν έρχεται στο Apple TV+ στις 7 Μαΐου.


«Resident Evil: Infinite Darkness»

O Λίον και η Κλερ συνεργάζονται ξανά και αντιμετωπίζουν ορδές από ζόμπι στη νέα σειρά anime του Netflix η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της τον Ιούλιο.



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021