Buzz

«F9»: είναι fast είναι furious, και μόλις κυκλοφόρησαν ακόμα ένα trailer!

στα 10

Ακούτε τα μαρσαρίσματα; Το «F9» (πρώην «Fast & Furious 9») θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου.

«F9»: είναι fast είναι furious, και μόλις κυκλοφόρησαν ακόμα ένα trailer!

Το στούντιο της Universal Pictures φουλάρει το ντεπόζιτο και αρχίζει να μαρσάρει: το «F9» (πρώτος τίτλος ήταν «Fast & Furious 9»), το νέο sequel του franchise των μαχητών των δρόμων, είναι στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του στις 25 Ιουνίου στην Αμερική.

Κάντε scroll down για να δείτε και το νέο, 3ο trailer που μόλις κυκλοφόρησε!

Η επίσημη αφίσα του «F9» είναι εδώ και δείχνει την πλάτη και τον, πάντα εντυπωσιακό, όγκο του Ντομ (Βιν Ντίζελ), όσο εκείνος κάθεται στο καπό του αυτοκινήτου του, ενώ ένας σταυρός κρέμεται από το καθρεφτάκι του οδηγού που παίρνει τη φωτογραφία.

Aυτό το «μπαμπά μην τρέχεις» νέο στοιχείο ίσως έχει νόημα, καθώς και από το πρώτο teaser, μοιάζει ότι η νέα ταινία θα βασίζεται πολύ στην ιδέα της οικογένειας: ο Μπράιαν, το μωρό που ο Ντομ έκανε με την Ελένα και τώρα έχει μεγαλώσει σε τρίχρονο αγοράκι, ζει μαζί με τον Ντομ και την Λέτι (Μισέλ Ροντρίγκεζ). Τον προετοιμάζουν για νέο μαχητή, ή τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα;

Θυμηθείτε κι αυτό: Και Fast και Furious και Awesome!

F9 poster 607

Τι άλλο γνωρίζουμε για το «F9»: για πρώτη φορά το σενάριο δεν το υπογράφει ο Κρις Μόργκαν (εκείνος ανέλαβε το spin-off του franchise, «Hobbs & Shaw», αλλά ο Ντάνιελ Κέισι.

Επίσης, έχουμε την επιστροφή του Τζάστιν Λι στη σκηνοθεσία, (είχε σκηνοθετήσει τα «Tokyo Drift», «The Fast & the Furious, Fast Five», και «Fast & Furious 6»).

Τέλος, ένας νέος παίκτης ενώνει δυνάμεις με την ομάδα: ο Τζον Σένα (μία χολιγουντιανή φιγούρα που αναρωτιόσουν γιατί δεν υπήρχε και στα προηγούμενα, καθώς φαίνεται να κολλάει απόλυτα με το σύμπαν των μαχητών) αναλαμβάνει έναν ρόλο δίπλα στους Βιν Ντίζελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Κρις «Ludacris» Μπρίτζες, Νάταλι Εμάνιουελ και φυσικά τις Σαρλίζ Θερόν και Ελεν Μίρεν που επίσης επιστρέφουν.

Δείτε με χρονολογική σειρά τα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν. Πατήστε play, πατήστε γκάζια.




Διαβάστε περισσότερα: