Flix at home

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τρίτη, 20 Ιουνίου

στα 10

Aν μείνετε μέσα απόψε, το Flix σας προτείνει τις καλύτερες ταινίες, διαθέσιμες σε τηλεόραση και πλατφόρμες.

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τρίτη, 20 Ιουνίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


the idol

The Idol

Η σειρά ακολουθεί την ποπ σταρ Τζόσλιν, την οποία υποδύεται η κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί, Λίλι-Ρόουζ Ντεπ. Η Τζόσλιν βρίσκεται σε μια μεταβατική φάση στην ζωή της, καθώς μετά τον θάνατο της μητέρας της, η οποία την καθοδηγούσε από παιδί στην καριέρα της, υπέστη κρίση πανικού δημόσια και αναγκάστηκε να ακυρώσει την μεγάλη περιοδεία της, και ετοιμάζει -ή περισσότερο, η ομάδα της- το μεγάλο της comeback, ως «η πιο σέξι πόπ σταρ της Αμερικής». Μην έχοντας ξεκάθαρα αναρρώσει πλήρως ψυχικά, και με ένα σωρό άτομα να κατευθύνουν κάθε της σχεδόν κίνηση, εμπλέκεται ερωτικά με τον Τέντρος Τέντρος (The Weeknd), έναν αινιγματικό άνδρα ο οποίος την βοηθά να εξερευνήσει τον εαυτό της και να ανακαλύψει τι πραγματικά θέλει από την μουσική της.

Περισσότερο απογοητευτικό, θα το χαρακτηρίζαμε, με ορισμένα καλά στοιχεία που απαιτούν περισσότερη εξερεύνηση. Σε αυτά δεν συγκαταλέγεται η ερμηνεία του The Weeknd! Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H σειρά προβάλλεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από το Vodafone TV

robocop 607

Robocop του Πολ Βερχόφεν

Σε ένα δυστοπικό, μαστιζόμενο από το έγκλημα Ντιτρόιτ, ένας τραυματισμένος αστυνομικός στα όρια του θανάτου, επιστρέφει στα καθήκοντά του ως πανίσχυρο ανδροειδές. Κάποιες εμφυτευμένες αναμνήσεις, όμως, που στοιχειώνουν το μυαλό του, θα τον οδηγήσουν να αναλάβει και έναν άλλο ρόλο - αυτόν του εκδικητή.

Η ταινία προβάλλεται στις 01.45 στο Open

white men can't jump

Οι Λευκοί Δεν Μπορούν Να Πηδήξουν (White Men Can't Jump) του Καλμάτικ

Ο Καμάλ κι ο Τζέρεμι δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικοί μεταξύ τους. Ο πρώτος μαύρος, streetwise, με ταλέντο στο μπάσκετ. Ο δεύτερος λευκός, ένας new age slacker, με ταλέντο στο μπάσκετ. Στάσου: αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για να συνεργαστούν και να κάνουν τα πορτοφόλια τους πιο γεμάτα, τα γήπεδα πιο συναρπαστικά κι εμάς λιώμα από τα γέλια. Η κλασική ταινία του 1992, τότε με τον Γουέσλι Σνάιπς και τον Γούντι Χάρελσον, αναβιώνει, με σημερινό πλαίσιο και κλασική κωμωδία.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Disney+

revoir paris

Παρίσι Ξανά (Revoir Paris) της Αλις Βινοκούρ

Ενα ζεστό, σαββατιάτικο βράδυ, η Μία, διερμηνέας, τρώει με τον Βενσάν, τον σύντροφό της σ’ ένα εστιατόριο, γεμάτο κόσμο και χαρά. Ο Βενσάν, γιατρός, χρειάζεται να φύγει, η Μία μένει μόνη κι όταν ο τρομοκράτης με το πολυβόλο μπει στο εστιατόριο κι αρχίσει να σκορπά το θάνατο, η Μία θα κρατηθεί από το χέρι ενός αγνώστου. Τρεις μήνες αργότερα, μια από τους λίγους επιζήσαντες τής επίθεσης, η Μία επιστρέφει, από την εξοχή τής απομόνωσης, στο Παρίσι και προσπαθεί με αγωνία να θυμηθεί τι συνέβη εκείνο το βράδυ τής βίας και ποιος ήταν εκείνος που της έδωσε το χέρι του.

Ενα θύμα τρομοκρατικής επίθεσης προσπαθεί να κλείσει αυτό το τραυματικό κεφάλαιο. Πρεμιέρα στο Δεκαπενθήμερο Σκηνοθετών στις Κάννες, Σεζάρ γυναικείας ερμηνείας στα φετινά Σεζάρ για την εκπληκτική Βιρζίνι Εφιρά. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο viva.gr

dallas buyers club 424

Dallas Buyers Club του Ζαν-Μαρκ Βαλέ

Ο Ρον Γούντροφ είναι ένας Τεξανός ηλεκτρολόγος και καουμπόι σε ροντέο, που διάγει έκλυτο βίο χωρίς καμία έννοια για την επόμενη μέρα. Το 1985, ο Ρον χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του ξαφνικά, όταν οι γιατροί κάνουν διάγνωση ότι πάσχει από τον ιό H.I.V. και του δίνουν μόνο 30 μέρες ζωής. Oμως εκείνος, δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί αυτή τη θανατική ποινή. Μετά από υπερεντατική έρευνα ανακαλύπτει ότι υπάρχει έλλειψη πιστοποιημένων φαρμάκων και θεραπειών στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε περνάει τα σύνορα και φτάνει Μεξικό, αγνοώντας τις οδηγίες του γιατρού του. Παρ’ όλο που είναι ομοφοβικός, ο Ρον συνασπίζεται με έναν αναπάντεχο σύμμαχο, μια επίσης οροθετική τρανσέξουαλ που μοιράζονται το ίδιο πάθος για ζωή. Οι δυο τους διακρίνονται για το επιχειρηματικό τους πνεύμα και ιδρύουν ένα κλαμπ, όπου οι οροθετικοί έχουν πρόσβαση σε φάρμακα με μηνιαία συνδρομή.

Μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, έρχεται να μας θυμίσει πως μπορείς να κάνεις σπουδαιό σινεμά χωρίς κανένα «εφέ», εκτός από τα απλά υλικά ενός καλογραμμένου σεναρίου, ενός ταλαντούχου σκηνοθέτη και δύο συγκλονιστικών ηθοποιών. Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Cinobo

Στο Αεροδρόμιο

Στο Αεροδρόμιο του Μιχάλη Μαθιουδάκη

Η ταινία τοποθετείται στο όμορφο τοπίο της Πάρου και αποτελεί μια καθαρόαιμη κωμωδία με καταβολές στον παλιό καλό κινηματογράφο. Γέλιο και συγκίνηση περιβάλουν την ιστορία του Προκόπη, ενός υπεύθυνου του νησιώτικου αεροδρομίου, σκιαγραφώντας την ίδια στιγμή τις σχέσεις του με τους ντόπιους.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο ΕΡΤFlix