Buzz

Βρέθηκε ο σεναριογράφος της νέας ταινίας «X-Men» στο MCU

στα 10

O Μάικλ Λέσλι, γνωστός από το σενάριό του στο «The Hunger Games: Η Μπαλάντα των Αηδονιών & των Φιδιών», έρχεται στη Marvel για να μας δώσει τους νέους X-Men του MCU.

Βρέθηκε ο σεναριογράφος της νέας ταινίας «X-Men» στο MCU

Εδώ και χρόνια οι φανς του MCU περιμένουν υπομονετικά να δουν την επιστροφή των αγαπημένων τους μεταλλαγμένων, των X-Men στη μεγάλη οθόνη. Και μπορεί η Marvel να έχει δώσει αρκετά teases με αναφορές των X-Men στα «Ms. Marvel» και «Black Panther: Wakanda Forever» αλλά και στο επερχόμενο «Deadpool & Wolverine», μετά την τεράστια επιτυχία του «X-Men '97» φαίνεται πως είμαστε ολοένα και πιο κοντά σε μια νέα ταινία.

Σύμφωνα με το Deadline, η Marvel Studios προσέλαβε τον Μάικλ Λέσλι για να γράψει την επερχόμενη ταινία «X-Men». Ο Λέσλι είναι πιθανώς περισσότερο γνωστός για το σενάριο του στην ταινία «The Hunger Games: Η Μπαλάντα των Αηδονιών & των Φιδιών».

Διαβάστε ακόμα: Happy nation. Το «X-Men '97» είναι μια υπέροχη επιστροφή των αγαπημένων μας μεταλλαγμένων

x-men

Φυσικά δεν είναι τίποτα γνωστό για την πορεία της πλοκή που θα ακολουθήσει η Marvel αλλά ούτε έχει ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά, μάλλον, θα τους δούμε να κάνουν την εμφάνισή τους στην επόμενη φάση του MCU.

Επόμενος στόχος θα είναι να βρεθεί ο σκηνοθέτης και φυσικά το καστ. Ελπίζουμε σύντομα θα έχουμε μια ιδέα για το τι θα μας περιμένει στη νέα ταινία.