Buzz

Αυτή την ταινία θέλουμε να δούμε: «The One I Love» με τους Ελίζαμπεθ Μος & Μαρκ Ντουπλάς

στα 10

Παράδοξη δραμεντί που «κανείς δε θέλει να μας αποκαλύψει την ανατροπή της»; Οff beat όσο «οι ταινίες των Τσάρλι Κάουφμαν και Σπάικ Τζόουνς»; Κάτι ανάμεσα σε «ρομαντική απόδραση και το... ''Ποιος Φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ''» Ψηθήκαμε! Δείτε το trailer του «The One I Love».

Αυτή την ταινία θέλουμε να δούμε: «The One I Love» με τους Ελίζαμπεθ Μος & Μαρκ Ντουπλάς

Ενα ζευγάρι προσπαθεί να σώσει το γάμο του. Ο σύμβουλος γάμου που επισκέπτονται τους προτείνει να αποδράσουν σ' ένα καταφύγιο που έχει στείλει πολλούς πελάτες του «κι όλοι έχουν επιστρέψει εντελώς αλλαγμένοι...» Ενα trailer που δείχνει τους Ελίζαμπεθ Μος («Mad Men», «Top of a Lake») και Μαρκ Ντουπλάς («Η Αδερφή της Αδερφής Σου») να ξεκινούν διστακτικά αυτό το ταξίδι και σταδιακά το μαύρο χιούμορ κι η αμηχανία να μετατρέπονται σε τρόμο. Ισως φταίει κι ο τρόπος που ο πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης Τσάρλι ΜακΝτάουελ έχει κόψει και ράψει το μοντάζ του trailer του πάνω στην απειλητική «Toccata and Fugue» μουσική του Μπαχ.

Σύμφωνα με τις κριτικές που προέκυψαν από το ντεμπούτο της ταινίας στο Sundance, τον Ιανουάριο του 2014, ο σεναριογράφος Τζάστιν Λάντερ μαζί με τον ΜακΝτάουελ βρήκαν έναν εντελώς φρέσκο, ειλικρινή και αγωνιώδη τρόπο να ερευνήσουν κινηματογραφικά που πάει η αγάπη όταν χάνεται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

1

Οσο όλοι μιλούν για μία δραμεντί τόσο παράξενη όσο «οι ταινίες των Τσάρλι Κάουφμαν και Σπάικ Τζόουνς» και με υπόθεση κι ανατροπές «για τις οποίες δεν μπορούν να αναφερθούν παραπάνω», αλλά «κάτι αλά ''Twilight Zone'' συμβαίνει» κι ένα ρομαντικό διήμερο μετατρέπεται σε σουρεαλιστικό «Ποιος Φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ» εφιάλτη, εμείς ψηνόμαστε ακόμα περισσότερο και δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε.

Να σας το κάνουμε καλύτερο; Ο πρωτοεμφανιζόμενος ΜακΝτάουελ είναι ο γιος του Μάλκομ ΜακΝτάουελ και της Μέρι Στίνμπεργκεν. Ο τωρινός σύζυγος της Στίνμπεργκεν, ο Τεντ Ντάνσον, είναι ο μόνος άλλος ηθοποιός που εμφανίζεται στην ταινία εκτός από το πρωταγωνιστικό ζευγάρι. Η υπέροχη Ελίζαμπεθ Μος τελεί χρέη και παραγωγού.

Δείτε το trailer: