Buzz

Ακούστε ολόκληρο το soundtrack του «The Lord of the Rings: The Rings of Power»

στα 10

Ο Χάουαρντ Σορ επιστρέφει στη Μέση Γη για να γράψει το κεντρικό θέμα της σειράς του Amazon και με τον Μπέαρ ΜακΚρίρι να συνθέτει το επικό της soundtrack.

Ακούστε ολόκληρο το soundtrack του «The Lord of the Rings: The Rings of Power»

Μπορεί οι ταινίες του Πίτερ Τζάκσον «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών» να ήταν επικά αριστουργήματα του σύγχρονου κινηματογράφου, αλλά χωρίς την οσκαρική τους μουσική που έγραψε ο Χάουαρντ Σορ δεν θα ήταν και θα είχαν καταφέρει να μείνει αξέχαστες. Και όπως είναι φυσικό ο Σορ επέστρεψε για να γράψει το κεντρικό θέμα στην σειρά του Amazon «The Lord of the Rings: The Rings of Power», η οποία ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα με δυο επεισόδια στις 2 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα: Νέες φωτογραφίες και τρέιλερ από το «The Lord of the Rings: The Rings of Power»

the lord of the rings the rings of power

Αν και το soundtrack της σειράς υπογράφει ο Μπέαρ ΜακΚρίρι, ο Σορ επέστρεψε για να γράψει το θέμα που ακούγεται στους τίτλους αρχής της σειράς, με την Amazon να κυκλοφορεί ολόκληρο το soundtrack, που αποτελείται από 37 tracks, την προηγούμενη εβδομάδα, από το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω μερικά κομμάτια, το κεντρικό θέμα του Σορ αλλά και ολόκληρο το soundtrack του ΜακΚρίρι, συνολικής διάρκειας 2μιση ωρών.

O Σορ έχει κερδίσει τρία βραβεία Οσκαρ για τη μουσική του, ένα για τη μουσική του στην «Συντροφιά του Δαχτυλιδιού» και δυο στην «Επιστροφή του Βασιλιά», για τη μουσική και το τραγούδι «Into the West», ενώ συνέχισε να γράψει και τη μουσική για την τριλογία του «The Hobbit». Ο ΜακΚρίρι είναι γνωστός για τις δουλειές του στο «Battlestar Galactica» και «The Walking Dead» ενώ πρόσφατα κατάφερε να κερδίσει αρκετή φήμη και για την υπέροχη δουλειά του στο video game «God of War».



the lord of the rings the rings of power