Buzz

Τέιλορ Μόμσεν: «Το ήθος και η ευγένεια του Τζιμ Κάρεϊ ήταν έμπνευση»

στα 10

Ο Τζιμ Κάρεϊ και η Τέιλορ Μόμσεν συναντήθηκαν 25 χρόνια μετά τον «Κατεργάρη των Χριστουγέννων».

Τέιλορ Μόμσεν: «Το ήθος και η ευγένεια του Τζιμ Κάρεϊ ήταν έμπνευση»

Τζιμ Κάρεϊ και Τέιλορ Μόμσεν συναντήθηκαν 25 χρόνια μετά τον «Κατεργάρη των Χριστουγέννων» σε σκηνοθεσία του Ρον Χάουαρντ.

Η Μόμσεν ήταν πέντε ετών όταν έπαιξε τον ρόλο της Σίντι-Λου Γου δίπλα στον Κάρεϊ, που υποδύθηκε τον Γκριντς, τον γκρινιάρη χαρακτήρα του Δρ. Σεούς που μισούσε τα Χριστούγεννα.

Η Τέιλορ Μόμσεν μίλησε για τον Τζιμ Κάρεϊ με πολύ θερμά λόγια, φανερώνοντας τον σεβασμό και την τιμή που έχει στο πρόσωπό του. Οπως δήλωσε η ηθοποιός, η παρακολούθηση της εργασιακής ηθικής του Κάρεϊ ως παιδί την ενέπνευσε τρομερά.

«Μου αρέσει που ήταν πολύ προστατευτικός μαζί μου», είπε. «Ήταν πάντα πολύ ευγενικός. Και όλη η εμπειρία των γυρισμάτων ήταν απλά υπέροχη. Παρακολουθώντας έναν καλλιτέχνη να εργάζεται και να αντιμετωπίζει την τέχνη του τόσο σοβαρά, αυτό μου άφησε μια πραγματικά ισχυρή, διαρκή επίδραση πάνω μου μέχρι σήμερα. Και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να του το πω αυτό ως ενήλικη».

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζιμ Κάρεϊ θέλει -οπωσδήποτε- να ξαναπαίξει τον Γκριντς

Ενώ πόζαραν μαζί στο κόκκινο χαλί, ο Κάρεϊ είπε στους δημοσιογράφους: «Δεν έχουμε ξαναδεί ο ένας τον άλλον από το Γκριντς. Ναι, έχουν περάσει 25 χρόνια. Αυτό είναι τρελό».

Το 2010, η ηθοποιός αποχώρησε από την υποκριτική για να επικεντρωθεί στην μουσική της καριέρα ως η τραγουδίστρια του ροκ συγκροτήματος "Pretty Reckless".