Buzz

«Μίλα Μου»: H ταινία τρόμου που φιλοδοξεί να γίνει ένα classic για τη γενιά του Instagram

στα 10

Η ταινία τρόμου, η οποία συζητήθηκε όσο λίγες στο φετινό Φεστιβάλ του Sundance, σε σκηνοθεσία των Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου, θα κάνει την πρεμιέρα της στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Σεπτεμβρίου. Το τρέιλερ... μιλάει από μόνο του.

«Μίλα Μου»: H ταινία τρόμου που φιλοδοξεί να γίνει ένα classic για τη γενιά του Instagram

Ελαχιστες ταινίες τρόμου έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τόσο μεγάλο buzz όσο η ταινία «Μίλα Μου» («Talk to Me») των αδερφών Φιλίππου, ήδη πριν την επίσημη κυκλοφορία τους στις αίθουσες.

Κάνοντας την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Sundance στις αρχές του χρόνου η ταινία κατάφερε να τρομάξει τους θεατές και συζητηθεί όσο λίγες από το Φεστιβάλ, κι έτσι έγινε γρήγορα μια από τις πιο πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες τρόμου του 2023, με αρκετούς να μιλάνε για μια εκρηκτική μείξη ανάμεσα στο στις ταινίες του Σαμ Ράιμι και το «Flatliners» του 1990 σε σκηνοθεσία του Τζόελ Σουμάχερ, «μια αβίαστη μείξη του τρόμου ενός παραμυθιού φαντασμάτων με τις μοντέρνες ευαισθησίες ενός θρίλερ για την γενιά του Instagram», όπως έγραψαν οι προγραμματιστές του Sundance.

talk to me

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας: όταν μια ομάδα φίλων ανακαλύπτει πώς να καλεί πνεύματα μέσω ενός ταριχευμένου χεριού, εθίζεται στη νέα περιπέτεια, μέχρι που ένας εξ αυτών ξεπερνά τα όρια και απελευθερώνει τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις.

Είναι η πρώτη ταινία των ελληνικής καταγωγής Αυστραλιανών διδύμων Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου, ευρύτερα γνωστών από το διαδικτυακό τους κανάλι RACKARACKA, με πάνω από 1,5 δισεκατομμύριο θεάσεις στο YouTube, γεμάτο από live action βίντεο κωμωδίας τρόμου.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Σόφι Ουαϊλάντ, Αλεξάνδρα Τζένσεν, Τζόι Μπιρντ και Μιράντα Οττο.

Η ταινία «Μίλα Μου» κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Σεπτεμβρίου από τη Neo Films.

talk to me