Buzz

Θέλετε να νοικιάσετε το θρυλικό σπίτι της «Οικογένειας Τενενμπάουμ»;

στα 10

To εμβληματικό κόκκινο σπίτι όπου γυρίστηκαν οι «Royal Tenenmabums» του Γουές Αντερσον ζητά ενοικιαστή!

Θέλετε να νοικιάσετε το θρυλικό σπίτι της «Οικογένειας Τενενμπάουμ»;

«Ψάχναμε ένα σπίτι που να μην είναι το τυπικό διόροφο που βρίσκεις στη Νέα Υόρκη. Θέλαμε να δείχνει ότι έχει μία μοναδική σχέση με το παρελθόν» είχε δηλώσει ο Γουές Αντερσον για την επιλογή του σπιτιού που θα στέγαζε την παράξενη, προβληματική, σκοτεινή κι αξιαγάπητη «Οικογένεια Τενενμπάουμ» (2001).

Το διάσημο πλέον τριόροφο (με επιπλέον σοφίτες) οίκημα, φλαμανδικής αρχιτεκτονικής, που βρίσκεται στα Hamilton Heights στο Χάρλεμ, μπορεί να έχει ανακαινιστεί μέσα στα χρόνια που έχουν περάσει από τα γυρίσματα της ταινίας, όμως διατηρεί αυτή τη μοναδική αίσθηση «ότι βγήκε από παραμύθι», που έκανε τον Αντερσον να το ξεχωρίσει.

Ο Αντερσον το είχε νοικιάσει για 6 μήνες, για να εξυπηρετήσει την προπαραγωγή (να διαμορφώσει εσωτερικά τα δωμάτια, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε χαρακτήρα) και μετέπειτα να κάνει το γύρισμα.

Θυμηθείτε κι αυτό: Θέλετε να αγοράσετε το σπίτι του «Μπάφαλο Μπιλ» από τη «Σιωπή των Αμνών»;

Royal Tenenmabums house 607 1

Royal Tenenmabums house 607 2

Και σήμερα, σαν να ήξερε ότι η ταινία γιορτάζει τα 20 χρόνια από την πρεμιέρα της, κυκλοφορεί η είδηση ότι βγήκε στην αγορά για ενοικίαση.

Οποιος (πλούσιος) σινεφίλ ενδιαφέρεται για 6 κρεβατοκάμαρες, 5 μπάνια (ένα από αυτά με την μπανιέρα της μελαγχολικής Γκουίνεθ), 2 κουζίνες (υπάρχει «κουζίνα υπηρεσίας» και «κουζίνα του σεφ»), σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό και κήπο, ας ανατρέξει στις αγγελίες.

Οι υπολοιποι ας περιμένουμε τον Ιούνιο και το επετειακό reunion που ετοιμάζει ο Αντερσον με το καστ του για να γιορτάσουν αυτά τα 20 χρόνια, με επανεκδόση της «Οικογένειας Τενενμπάουμ» στις αίθουσες και («και live και virtual») εκπλήξεις.

Αυτό που σίγουρα κι ανυπόμονα περιμένουμε βέβαια είναι να δούμε τη νέα του ταινία, «The French Dispatch»

Διαβάστε περισσότερα: