Buzz

Ο Πολ Ραντ σου λέει να φοράς τη μάσκα σου σ' ένα διαφημιστικό που ξεκινά χαριτωμένα και τελειώνει με βρισίδια

στα 10

«Δε θα σου κάνω κήρυγμα σαν να ήμουν κανένα σελέμπριτι. Απλώς εγώ θα μιλάω κι εσύ θα το βουλώνεις, πίσω από τη μάσκα σου...»

Ο Πολ Ραντ σου λέει να φοράς τη μάσκα σου σ' ένα διαφημιστικό που ξεκινά χαριτωμένα και τελειώνει με βρισίδια

Ο Πολ Ραντ ενώνει δυνάμεις με όσους, απεγνωσμένα, προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να φοράει μάσκα σε μια χώρα που χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά μολύνονται από τον Covid 19, ενώ η θνησιμότητα έχει σπάσει κάθε απαισιόδοξο ρεκόρ.

Ο 51χρονος κωμικός, ξεκινά το σποτάκι κάνοντας πλάκα - ο Κυβερνήτης Κουόμο τον επέλεξε να μιλήσει στους νέους, κάτι που, προφανώς, δεν είναι πια.

Φοράτε τις μάσκες σας. Ο κόσμος πεθαίνει. Και μπορούμε να το σταματήσουμε. Φοράτε τις μάσκες σας. Είναι απλό. Είναι εύκολο. Και δε χρειάζεται να σας το κάνω γαμημένα αστείο!»

Paul Rudd PSA 607

Θυμηθείτε κι αυτό: Από την Αντίπαρο ο Τομ Χανκς μάς θυμίζει ότι ο Covid-19 δεν είναι για γέλια

«Yo! Είμαι ο Πολ Ραντ, ηθοποιός και επίσημα κατοχυρωμένος «νέος». Πριν από λίγες μέρες με πήρε στο iPhone ο Κυβερνήτης Κουόμο και μου ανέλευε πώς οι μιλένιαλς πρέπει να πειστούν να φοράνε τις μάσκες τους. Γιατί, προφανώς, έχουμε πάρα πολλά κρούσματα και διάχυση του Covid από εμάς τους μιλένιαλς. Και ο Κουόμο μου είπε ''Πολ, πρέπει να με βοηθήσεις. Να τους μιλήσεις εσύ, γιατί είσαι, πόσο, 26;"...»

«Δεν τον διόρθωσα».

Και μπορεί το σποτάκι να ξεκινά χαριτωμένα, με όλα τα κλισέ που σατιρίζουν γελοίους μεσήλικες που νεανίζουν, γίνεται ενδιαφέρον όμως μετά το 1.30 λεπτό που ο Ραντ τα παίρνει στο κρανίο και θυμώνει. «Φοράτε τις μάσκες σας. Ο κόσμος πεθαίνει. Και μπορούμε να το σταματήσουμε. Φοράτε τις μάσκες σας. Είναι απλό. Είναι εύκολο. Και δε χρειάζεται να σας το κάνω γαμημένα αστείο!»


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: