Buzz

Από την Αντίπαρο ο Τομ Χανκς μάς θυμίζει ότι ο Covid-19 δεν είναι για γέλια

στα 10

Μπορεί ο Τομ Χανκς να έχει έρθει ήδη ινκόγκνιτο στην Ελλάδα, αλλά συνεχίζει να δίνει συνεντεύξεις μέσω Zoom στην αμερικανική late night TV.

Από την Αντίπαρο ο Τομ Χανκς μάς θυμίζει ότι ο Covid-19 δεν είναι για γέλια

Ηταν ο πρώτος διάσημος που βρέθηκε θετικός στον Covid 19 κι ξαφνικά ο ιός απέκτησε (δημόσιο) πρόσωπο. Κι ο Τομ Χανκς κα η Ρίτα Γουίλσον στάθηκαν τυχεροί: το σύστημα υγείας στην Αυστραλία (όπου βρισκόταν ο Χανκς για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μπαζ Λούρμαν) τους πρόσεξε αμέσως, τους απομόνωσε, τους φρόντισε και, ταυτόχρονα, τα συμπτώματά τους ήταν σχετικά ήπια.

Σήμερα, ο ηθοποιός (ο οποίος έχει δωρίσει πλάσμα για την μελέτη αντισωμάτων) μιλάει, με τη γνωστή ψυχραιμία του, για την περιπέτειά τους, τονίζει γιατί δεν παίζει κανείς με τον Covid και παρακαλεί τους συμπολίτες του, ξανά, να φορούν μάσκα.

«Το να σου λένε να βάλεις ένα κομμάτι ύφασμα μπροστά στο στόμα και τη μύτη σου και να πλένεις τα χέρια σου, νομίζω ότι είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις ως υπεύθυνος πολίτης. Οχι;»

Νόμιζα ότι τα κόκκαλά μου ήταν έτοιμα να σπάσουν. Σαν να ήταν φτιαγμένα από κράκερς...»

Tom Hanks Colbert 607

Θυμηθείτε κι αυτό: Η Τζένιφερ Ανιστον και ο Τομ Χανκς έχουν να πουν κάτι σε όσους δεν θέλουν να φορούν μάσκα

Κι όσο για τα συμπτώματά του: «Νόμιζα ότι τα κόκκαλά μου ήταν έτοιμα να σπάσουν. Σαν να ήταν φτιαγμένα από κράκερς. Ημουν μονίμως πολύ βαρύς και κουρασμένος. Μια μέρα προσπάθησα να κάνω δυο ασκήσεις στο δωμάτιο του νοσοκομείου για να ξεπιαστώ και πίστεψα ότι θα πεθάνω - εκεί στο πάτωμα. Ρώτησα το γιατρό γιατί συμβαίνει αυτό - δυο τεντώματα πήγα να κάνω. Με κοίταξε μέσα από τη στολή και τη μάσκα του και μου είπε πάρα πολύ στεγνά: "γιατί έχετε Covid 19"...»

Ολα αυτά τα ομολογεί via Zoom στον Στίβεν Κολμπέρ (όπου βρέθηκε καλεσμένος για να διαφημίσει την νέα πολεμική ταινία του «Greyhound») από το σπίτι του στην Αντίπαρο, όπου έχουν καταφθάσει με τη Ρίτα Γουίλσον με ιδιωτική πτήση. Δεν το λέει όμως δημοσίως. Οταν ο Κολμπέρ τον ρωτά που βρίσκεται, ο Χανκς χιουμοριστικά του λέει να τραβήξει μία διάμετρο Χ μιλίων από την καρδιά της Αμερικής και... πάλι είναι πάρα πολύ μακριά...

Tο «Greyhound», σε σκηνοθεσία Ααρον Σνάιντερ, βασίζεται στο βιβλίο του Σ. Σ. Φόρεστερ μάς μεταφέρει κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της εμπλοκής των Ηνωμένων Πολιτειών στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου μια διεθνής συνοδεία 37 συμμαχικών πλοίων, υπό την ηγεσία του διοικητή Ερνεστ Κράουζε διασχίζει τον Βόρειο Ατλαντικό, ενώ καταδιώκεται έντονα από γερμανικά U-boat.

Δείτε τα βίντεο, απολαύστε τον Τομ Χανκς, φοράτε μάσκα και μείνετε ασφαλείς.





Διαβάστε περισσότερα:

greyhound 607